Kbrakrtlms Kızım 4 aylık Konak probleminiz var ön taraflarını tıkladıktan sonra tarakla temizlemeye çalışıyorum ama bıngıldağının orası kötü ve oraya elleyemiyorum taraklada yapamıyorum korkuyorum temizleyen varım benim gibi ??
Polikistikanne Kbrakrtlms korkmayın nazik bir şekilde konak tarağıyla temizleyin 🌸 ben yıkamadan önce yağlıyorum konak tarağıyla tarıyorum sonra yıkıyorum ve yine konak tarağıyla tarıyorum. Nazik olduktan sonra hiçbir problem olmaz 🙏🏼
Mervecik1 Kbrakrtlms Mustelanın Konak önleyici şampuanını tavsiye ederim, ben doğduğundan beri ilk şampuanlamayı onunla yapip, ikinci şampuanlamayın da mustela şampuanı ile sonlandırıyorum, 7 aylık olacağız hiç Konak problemi ile karşılaşmadım. 🌸🌸
Findikkurdu Kbrakrtlms ben saf zeytinyagini geceden surup yumusamasini sagliyorum sapka takiyorum sabah kalkinca yumusamis oluyor masaj yaparak yikiyorum cikiyor
Kbrakrtlms Evet bende yağlıyorum tarıyorum ama oraya gelince duruyorum birda ki banyosunda deneyeceğim inşallah 🥰
Elms_elf @Kbrakrtlms bıngıldak sanılanın aksine sağlamdır😊 zeytinyağıyla karbonatı karıştırıp sürün. Tarakla ters tarafa doğru tarayın sonra da yıkayın.Geçinceye kadar hergün tekrarlayabilirsiniz😊
Kbrakrtlms Karbonat kullanmadım hiç ama zeytinyağı sürüyorum birde öyle denerim inşallah biter teşekkür ederim 🥰
deleted2310 Kbrakrtlms bıngıldak sanıldığı kadar hassas kolay zarar görebilecek bir yer değil korkma çok aşırı bastırmadan tarayabilirsin
mervossssssss Kbrakrtlms dun biz yaptik. esim taradi nazik nazik bn de dikkatini ceken oyuncaklarla ses çıkardım dikkatini o yone cektim kafasini cok oynatmasin diye
Fiddan Bu Konak dediğiniz kulak arkasında da oluşabilir mi bayanlar benim kızım iki aylık kafasının tepesinde var ama kulak arkasında da mevcut bende zeytinyağı kullanıyorum şampuan da bübchen onumu değiştirsem fikir verirseniz sevinirim