Nazife42 Kızlar bebeğim 4 aylık kafasında konak var mustela hashas ciltleröolan şampuanı aldım ama banamısın demiyo 1 2 sefer banyodan önce zeytinyağı sürüp beklettim oda geçirmiyo napıcam ben
iyilik80 Nazife42 zeytinyag vw karbinati karistirip surun. 20 dk bekletip ince uclu tarakla bastirmadan tarayin cok guzel cikiyir hepsi. Mustelanin konak kremini almistim bir ise yaramadi😌
alerjikbebek Nazife42 Canım benimkide 7 aylik 8 olacak yeni geçti bende 3 kez duştan önce hindistan cevizi yağı surdum taradım sonra yıkarken sampuanli taradım geçti
__zulfisiniz__ Nazife42 bebek yagiyla yaptim ben geçti benimki daha doğrusu görümcem ugrasmisti pamukla ve bebek yagiyla ben fazla bastirmaktan korkunca saolsun o yapmıştı bidaha da olmadi sonra
Miniknur Tırtıklı Tarağıyla da tarayın. Benim bebeğimde yeni doğduğunda bile yoktu. Sonra birden arttı geçmedi. Alerjisi olduğu ortaya çıktı. Diyete başlayınca kendiliğinden geçti
ipekile Zeytinyaginin konagi besledigi ve arttirdigini okumustum.mustelanin konak icin ozel kremini kullaniyorum.krwmin uzerinde soin croutes de lait cradle cap cream yaziyor.bir sure sonra baya azaldi.
mombeto Nazife42 ben zeytinyağı sürüp taradım hemen geçti maşallah daha da olmadı 5 buçuk aylık bebeğim 2 aylıktı olduğunda
Biittercikolata Zeytinyağı sürüp yarım saat bekletiyorum sonra banyosunu yaptırıyorum emzirip kucagimda uykuya daldığında tersine şekilde yavaşça tarayarak azalttim suan bitmek üzere şükürler olsun😊
Minemosyne Nazife42 Biobaby şampuan ile her gün yıkadık 1 haftada geçti taramadık bile, konaktan eser kalmadı