sevdam4721 Bebeğim ilk zamanlarda hiç emzık tutmadı en son tutu bu sefer benı emıyo snra uyuttuktan snra aranıyo hemen emzık verınce uyuyo yada hastanede marketteyken token ağladığı emzık verıyorum susuyo ama ilerleyen zamanlarda sorun olur mı yada meme reddı Yaşar mıyız mememin ucu hiç yok silikon uçla emıyoruz 2.5 aydır sadece anne sütü alıyo kılosuda yerınde
Sumeye sevdam4721 bence hiç bi sıkıntı olmaz zaten aç olduğu zaman emziği tutmuyor atıyor benim bebeğim öyle aç olduğunda tutmuyor sadece uyuduğunda tutuyor
Busra0102 sevdam4721 bizde yapmadı ilk kızım 2.5 yaşına kadar emzik aldı oğlum 1 yaşına kadar şimdi bebeğim 3 ay 11 günlük doğduğu gün verdim sıkıntı yaşamadım ama bebekten bebeğe değişebiliyor
Busra0102 Sumeye bizde sadece sakinleşmek için ve uykuya dalarken alıyor uykuya daldığı zaman bırakıyor
ftsdmrhn Meme reddi olmadı bizde ama emzik düştükçe uyanmaya başlamıştı. Bende 4. Ayda bıraktıktirdim emziği zorda olsa ve şimdi uyanmiyor. Şuan versem şuan yine slir , çünkü taşı bile emecek benimki neredeyse ama bence en iyisi vermemek
sevdam4721 ftsdmrhn dışarda ağladığı falan napıyorsunuz ev alışverışını yaparken yada gazı çok oldumu tok olduğu halde emek ıstedımı vermek zorundayım 1ay cnku sureklı token emdiği için gaz oluyorsun saatlerce ağlıyordu emzık tutuğundan berı fazla olmuyo artık
Biittercikolata Valla ben emmesini istiyorum ama tutmuyor ancak uykuya dalarken veriyorum kendim tutuyorum bırakırsam atıyor uykuya dalinca kendi birakiyor zaten emzik koleksiyonu olusturduk en son nuk u tuttu ama dediğim gibi dalinca birakiyor 😏
sevdam4721 Biittercikolata dalınca bırakıyo bazen basende yarım saat sonra uyanıp emzıyi arıyo 🤭 bızde koleksiyon yaptık en son phılıps aventeyı tutu
ftsdmrhn sevdam4721 Ya ben zaten sadece uykuya geçerken veriyordum. açıkçası büyüdükçe disarda durmaya başladı. Şuan 5.5 aylık dışarda pek ağlamaz ama zaten bi markete bı parka gidiyoruz o kadar. Ha yanına ağzına götürebileegi bir oyuncakta alırım mutlaka. Yani ben akşam 19.30 da yatırıyordum. Yarım saatte 1 emzik aranmaya başlamıştı 3 aylık falandı. E bende sıkıldım sürekli git basina emzik ver tekrar tekrar tekrar. 4. ay ataginin bitmesini bekledim ve emziği bıraktirdim.
Eymen11903 Benim bebeğim 4ay 18 günlük çok istiyorum emzik emmesini ne emzik ne biberon hiç bişey almıyo her türlü denedim olmuyo
ftsdmrhn sevdam4721 sizin bebeğiniz emzik aranmazsa sorun yok biraktirmayin bence. Ama benimkinin uykuları bölünmeye çok başlamıştı. Birde 6.aydsn sonra emzikle aralarında psikolojik bağ kuruyorlarmis. Hani biraktirmaniz 6 aydan önce daha kolay
sevdam4721 ftsdmrhn emzikle yattımı uykudan 15 dakıka snra falan duserse ağlayıp uyanıyor bazen bazende uyanmıyor zamanla bakarız bızde