kaymakliekmekkadayifi Kizlar bebislerinize hangi oyun halisini tercih ettiniz ? Mumkunse fotolu yada marka model olarak cevaplayabilir misiniz
Alenffc18 kaymakliekmekkadayifi unigo aldım ben cok memnunum https://www.unigo.com.tr/urun/comflor-happy-village-oyun-mati-halisi
Selin39 kaymakliekmekkadayifi e bebekten piyanolu almıştım.. 130 küsür fiyata kızım 5 buçuk aylık hala çok severek kullanıyor
Merve kaymakliekmekkadayifi ilk piyanolu aldım ama kızım tez sıkıldı. Sonra chicco xxl oyun halısı aldım hala onun üstünde oynuyor :)
Minikcivcivim kaymakliekmekkadayifi Fisher Price piyanolu oyun halısı kullandık asla pişman olmadığım bi ürün oldu benim için iyikilerimden
Mom62636362 Alenffc18 aynısından ben de aldım, çok memnunuz hatta evde halımız olmasa bütün odalara alırdık yani o derece sevdik 😅
kaymakliekmekkadayifi Selin39 bende o bebektekilere bakiyordum piyanolu olanlara ama yorumlarda olumsuz yorum cok denk geldim ince vs yazmislar sizce nasil ve piyanosunu cçıkarabiliyor muyuz birde diger oyuncaklari nasil kemerinde asili olanlar
kaymakliekmekkadayifi Merve onun icin biraz erken bizimkine :) ama buyudugu zaman icin dusunebilirim gercekten :)
Mom62636362 kaymakliekmekkadayifi Tavsiye ederim, salona koyduk biz, kanepeye tutunup ayağa kalkıyorlar ve doğal olarak düşebiliyorlar, hiç ağlamıyorlar darbe emici olduğu için ❤️ harika bir şey
Alenffc18 kaymakliekmekkadayifi ben odasına halı almadım direk bunu aldım birde o püyanolulardan aldım
Selin39 kaymakliekmekkadayifi evet biraz ince ama ben rahatsız olmadım altına cunku oyun matı kullanıyorum ben evet çıkabiliyor piyanosu diğer oyuncaklar da kaliteli
Mom62636362 kaymakliekmekkadayifi Henüz vakti gelmediği içindir canım, o vakit araştırırsın ❤️ biz bu arada piyanolu oyun matı kullandık ama link atamicam kardeşim hediye olarak almıştı çünkü, özellikle 3.aydan sonra deli gibi oynamıştı benimkiler Canım kutusu hala durduğu için markasına bakıp internetten arattım https://www.hepsiburada.com/bircan-piyanolu-oyun-halisi-p-HBV00000Q9N3V?magaza=AdaBebek-%c3%87ocuk Biz çok memnun kaldık
kaymakliekmekkadayifi Mom62636362 oda cok guzel duruyor fakat oyuncaklari acaba sert miydi ? Fotoda oyle gozukuyorda peluslar var mi
Medusafer kaymakliekmekkadayifi fisher price piyanolu oyun halısı aldım uzun süre çok severek kullandı şimdide sadece piyanosuyla oynuyor birde salonumuza unigo oyun mati aldik iyiki almışız onu da