Melise Merhaba anneler oğluma itmeli bu pandalı falan olan bisikletlerden almak istiyorum ama tavsiye eder misiniz? İtme kısmı boynuz gibi ikili olan var birde tek elle kullanılabilen türde var hangisini ônerirsiniz 😊
daiysdiuy Melise o bisiklet bizim kurtarıcımız, o kadar cık kullandık kı 😬 baby hope bızımkı iki elle kullanılandan bızım ve rahat
Robinson Melise merhaba aldiniz mi acaba yada hangisinde karar kildiniz hangisi daha konforlu bende almayi dusunuyorumda
daiysdiuy Mom34743 1 yasında hedıye geldı bıze pandemı felan derken hıc bınmedı, tam olarak bınmeye 17-18 aylıkken basladık
Mom34743 daiysdiuy benim bebeğim de 1 yaşında acaba kullanabilir mi emin değilim. Seviyorlar ama sanırım 🥰
daiysdiuy Mom34743 hem cocuklar sevıyor hemde arabadan cok daha rahat ındırıp kaldırması 😊 1 yas biraz erken olabılır sanırım ama emın değilim. bizimki hedıye geldıgı için cok emın degılım ama marka yada model olarak bıraz daha kucuk veya buyuklerı var sankı.
bossbabysmom Mom34743 1 yasndan itibaren kullaniyorum kurtaricim o benm arabaya hic binmedi bebegm bisikletten hic inmiyor sukur 😀
Mom34743 daiysdiuy daha detaylı inceleyim canım o zaman çok teşekkür ederim. Sağlıklı neşeli günler de kullanın inşallah 🥰🥳🙏
Laden Robinson merhaba, ben pandalı olanlardan aldım. 1 yıldan fazla oldu elim kolum gibi. Yazın dışarıda kışın evde biniyor. Bebek arabasını uzun zamandır kullanmıyoruz bisiklete binmek istiyor. Sürüşü de gayet konforlu😊
Laden Robinson ben çok memnunum. Manevraları falan gayet güzel. Elim kolum oldu iyi ki almışım diyorum her kullandığımda
south bebek arabasına binmeyi sevmeyen bi kızım olduğu için hayatımı kurtardı hello kityli aldım e bebekten çok memnunum