Hayalims Kızım 3 aylık doğumdan sonra ilk defa adet oldum 2 gündür emmek istemiyor sütüm azaldi ağlıyor gece de sütüm fazla olurdu çok azaldığını farkettim acaba adet olduğum için mı böyle oldu bilgisi olan anneler yardımcı olabilir mi
Juliet1 Hayalims adetliyken benim de sütüm azalırdı gün içinde emzirseniz de mama varsa gece uyumadan önce mama verebilirsiniz sizde bebeğinizde rahat eder
AntiFilozof Hayalims regl döneminde azalma olabiliyor ama öyle büyük ölçüde olmaz bol su için siz yinede
Ndrg-12 Hayalims valla benim adet oldum mu sütüm neredeyse bitiyor gibi azalıyor sonra düzeliyor. Mama takviyesi yap emzirmeye devam et adet bitti mi düzelir ❤️
makinistanne Hayalims Bir bilgim yok adet ile alakalı olduğunu sanmıyorum. Ben 40 çıktıktan sonra hemen adet oldum hiç farketmedi tabi kişiden kişiye de degisir
AND-20 Hayalims adetliyken emmek istemiyorlar bazen benim oğlumda da olduydu uyutup öyle emzirdim geçti ama
Kelebegimmmm Hayalims EVET. Adet döneminde olur. Düzelir sonra. Bebeğin aç kalacağı kadr azalmaz. Sadece emzirin
Pinarx07 Hayalims ben sagarak veriyorum adetim yaklasacagi zaman acayip azaliyor benimde hormonlar etkiliyor sanirim
AND-20 Hayalims valla ilk adetim de de 2 cisinde de hiç ağrım olmadı ben çocuk olmadan önce yalvarırdım hastaneye gidelim diye bayılcak kıvama gelirdim allaha şükürler olsun geçti çocuk olduktan sonra az oluyo doğum ağrısından beter olurdu 4 gün geçmezdi sonra azalırdı ağrısı da ay gelmesin diye dua ettigimi bilirim
Eylulunannesiiii Hayalims canım benimde senin gibi olur. Adet olduğum zaman sütüm yok denecek kadar azalır. Bittiği zaman eaki halini alır.
MerveC Hayalims adetten dolayı azalma oluyor bizzat yaşamış biri olarak söylüyorum. Burda da bir çok anneden duydum o dönemlerde azaldığını. Merak etmeyin sonra tekrar sütünüz artıyor. Ama siz yinede bol su içmeyi dinlenmeyi ve sağlıklı beslenmeyi ihmal etmeyin ❤️
Alpitom Hayalims adetlikten nerdeyse sütüm kesilir gibi oluyor benim de. Galactago damla humana çayla destekleyin adet bitince normale döner