Gizeminannesi_04 Kızlar e devlette ödeme aşamasında diyor? 300 tl para ilk çocuğum ödenmiş mi oluyor? Ödenecek mi oluyor bilgisi olan var mı?
Aynuralin Gizeminannesi_04 bir bilgim yok ama ne zaman nasıl basvuru yaptınız acaba ben basvuru yapacagim ama bilgim yok
Fdime Gizeminannesi_04 PTT kurum ödemelerinden bakın benimde E devlette öyle yazıyordu kurum ödemelerinden baktım yatmış
Hayrunnisa7 Gizeminannesi_04 Canım doğum dan 2 ay sonra alıyorsun mesela ben Şubat’ta doğum yaptım Nisan da aldım Nisan da doğum yapan Haziran da alacak Haziran’da olan ağustosta alacak yani o şekilde iki aya bir
goker05 Gizeminannesi_04 hangi ayda başvuru yaptıysanız diğer ayın sonlarında yatıyor PTT ye. Mart ayı içerisinde yaptınız diyelim Nisan 25 den sonra yatıyor. Ben sosyal hizmetlerde çalışıyorum bizim kurum yapıyor doğum yardımını.
Gizeminannesi_04 Aynuralin Doğum yaptım Doğum evragı ve kimlik fotokopisi felan istediler valla sgk ya götürdük Google’dan girip bi bak yanlış hatırlamıyorsam ❤️💜
goker05 Aynuralin bulunduğunuz ildeki aile ve sosyal hizmetler il müdürlüğüne veya ilçedeki sosyal hizmet merkezi müdürlüğüne siz veya eşiniz gidip başvuru yapabilir bebeğin kimliği çıktı ise
Elif003 E devlette ödeme aşamasında diyorsa en yakin ptt şubesine gderek alabilirsiniz tek seferlik ödeme olduğu için şubeden alınıyormuş
AmineEla61 Ödeme aşamasında yazıyorsa çıktı en yakın ptt şubesine gidip alabilirsiniz bende haziranda doğum yaptım ağustosta çıkmıştı gidip aldım e devlette ödeme aşamasında yazıyordu
hevookeee Gizeminannesi_04. Ben aldigim halde odeme aşamasında diyor. Ptt kurum odemelerine bak gözükür canım