Elmass1 Kafasını birden çevirdi döktüğüm su kulağıni doldurdu hemen cevirdim ama kaçtı bişey olur mu ya intihap falan çok korkuyorum
Sezenaksukarademir Elmass1 dıştan iyice kurulayın. Allah’ın izniyle bir şey olmaz. Takip edin zaten ağrısı olursa huysuzlanır akıntı olur kulakta
Berenkooommm Elmass1 hiçbişey olmaz canım bebeklerin kulağı büyüklerinki gibi değilmiş suyu atarmış ama 2 3 dk falan kaçan tarafa doğru yatır
aliismom Elmass1 aman dikkat edin bizim kactida iltihaba dönüştü.. o ateşli günleri yasayinca şimdi kac kat dikkat ediyorum cilt bandi yapistiriyorum korkumdan kulaklarina yapistirmadigim zamanda tek cok yikardim artik hic yikamiyorum 2 kisi muhakkak
Elmass1 Sezenaksukarademir kaçmadan öncede hep o kulağını tutuyodu şimdi agrisa anlayamazsam diye korkuyorm
Elmass1 Berenkooommm yatirinca çıkar mı acaba şimdi emiyo ama su kactigi kulağı yukarda kaldı daha da içeri gidermi ki
Halimeuysal aliismom cild bandı nasıl bişey canım bnde tek yıkıyorum mecbur kimse yok yanımda eşimde geç geliyo çocuk uyuyo o saate
Elmass1 Bebegimm1 şimdi yatırdım inşallah olmaz bişey ya bu iki oldu sürekli aynı kulağına gidiyo su en Son yikadigimda da Sol kulağa kaçtı şimdi de
Bebegimm1 Elmass1 e bebekde banyo şapkaları var ondan kullanın belki işe yarar sizde ben bu yuzden eşimle yikiyorum kulagina su kaçmasın diye ins bir sey olmaz
AsyaninAnnesiiii Elmass1 masaj yap canım yediğin gazlı yiyeceklere kimyon at sen yediğine dikkat et mama kullanıyorsanız mamayı değiştir.