banuyusuff hala destek oturamıyor emekleme zaten hiç yok yüzüstü durmayı da sevmiyor varsa fikirleriniz bekliyorum yoksa acelemi ediyorum
Berenkooommm banuyusuff bizde 7 ay 10 günlüğüz yüz üstü durmayı seviyor baya oyalanıyor öyle 15 gündür falanda desteksiz oturuyor emekleme bizdede yok
Hygge banuyusuff 10 gün kadardır desteksiz oturuyor. Sırtüstü yatarken yüzüstü dönüyor. Yüzüstüyken sırt üstü pek dönmüyor ve emeklemeye dair hiçbir belirti yok 😃 Sırt üstüyken dönüyor sadece, çember çiziyor, yakın mesafe gidebiliyor
Papatyass banuyusuff 7 ay 4 günlüğüz desteksiz oturamiyor emeklemiyor da ama yüz üstü duruyor oynuyor. Benimki zaten 1 ay geç yapıyor her şeyi o yüzden daha bekliyorum bakalım 😚
MomofGok banuyusuff 7 ay 23 günlük desteksiz oturuyor, yüz üstü durmayı hiç sevmiyor ve emeklemiyor ama daha erken gibi emekleme için.
Feyzgb 7 Ay 8 günlük 10 gündür desteksiz oturuyor, yüzüstü den sırt üstüne dönüyor diğer türlü dönmüyor, yüz üstü koyduğumda da hemen sırt üstüne dönüyor, bu şekilde nasıl emekleyecek bilmiyorum 😁