Alininannesi9 3.ay ayın 14ünde yaptığım rota aşısının 2.dozu geldi ama bayrama giriyoruz bugün alıp yapsam mı yoksa bayramdan sonra mı yapsam bilgisi olan varmı
CesurBey Alininannesi9 biz 4.ay aşısı olamadık aynı zamanda rotavirüs 2.dozunu da 1 hafta sonra vurdurun bir şey olmaz dedi doktorumuz yasaklardan sonra yaptıracağız
Ates_mami Alininannesi9 doktorumuz bize 2 doz arası en az 28 gün olmalı dedi. Bizde 28 gün arayla yaptık. Geçtiyse bişey olmaz bence
Angelgirl Alininannesi9 bızde o zmnlar yaptrmstk cnm dun aldım ben evde verdım valla saglık ocagı kapalıydı doktorum sız verin ddi
Karabiber57 Eylusunannesiii biliyorum iki dozunu birden olduk ama ben ebeye yaptırdım ilk bebeğim tecrübesizim oan olabilecek herhangi bir reaksiyona karşı bir çocuk ebesinde yaptırmak istedim çoğu anne kendi yapıyor ya sonrasında kusar yada birşey olursa onun bile veriliş şekli var kendim gördüm ebede
Alininannesi9 Angelgirl benimkğ 15 dk sonra birazını yarım saat sonrada biraz kustu acaba aşı gitmişmidir vücuduna yaa🥺ilk dozda hiç kusma olmamıştı
Angelgirl Alininannesi9 kustuysa olmaz canım. Nette de okudum kusmaması lazımmıs tühhh nie kustuki bosa gttı bence o dozu