Anita Ya kızlar oglum sürekli top kaka yapıyor beslenmesine özen gösteriyorum yulaflı yumurta tam buğday unlu pekmezli Pankek yaparım peynir kaşar zeytin domates salatalik yiyor ekmek yemez yerse tam buğday genelde çorbaydı et sebze hepsini yiyor meyveler yiyor kefir içiyor süt günde bir bardak içerdi onuda kestim 1 haftadır vermiyorum muzuda kestim neden olabilir neyi eksik yapıyorum sürekli su teklif ediyorum göreceği yere koyuyorum 2 kere dışkılıyor katı genelde çok ne yapmalıyım sizce 2 aydir.falan boyle hatta memeyi kestigimden beri diyeyim
Elifsmotherr Anita Zorlanarak kaka yapması makat çatlağına yol açabilir. Doktora gittiniz mi? Bizde ayni durumu yaşadık
Nildailay Anita havaların ısınması ile birlikte bebekler terliyor su tüketimine dikkat etmelisiniz su tüketimi azsa dışkılama öyle olabilir ayrıca ben kabız olduğunda en çok ev yapımı yoğurt ve evde sıkım portakal suyunda buldum ikisi çok bağırsaklarını çalıştırıyor benim kızımın ayrıca öğünlerine mutlaka hakika zeytinyağı kullanın
efelettin 22 aylık benim oğlumda. Siz ekmek yemiyor demişsiniz ramazan ayında pide yediğinden beri oldu bizde de kestim düzeldi.
Anita efelettin aslinda ekmek parça parça dolaptan aşırıp yiyor bu aralar pide falan ondan olabilirmi öyle önüne koyup vermiyorum Tabi De
Anita Abur cubur pek vermem arada balık kraker görürse birinin elinde bisküvi dondurma bir iki kez yedi ilk defa dikkat ediyorum beyaz un nerdeyse baya az makarna pilâvda sebzelerin yaninda az veriyorum
Anita Elifsmotherr girmedim henüz ciddiye almamıştım yapıyor günde 2 kere diye makata bakmak aklımdaydı bakayim bez değiştirken çatlak varsa yara kremi süreyim bir kan değerlerine baktirsam iyi olacak galiba
Elifsmotherr Anita Biz ilaç ve probiyotik ile çözmüştük. Bence siz biraz gec kalmışsınız sanki ben sert kakanin 5. Günü götürmüştüm. Doktor iyi ki geç kalmadınız demişti.
Eob Kefir, kuru kayısı vb gıdalar verebilirsiniz. Pirinç pilavı ve yulaf da katılaştırır. Bol bol sulu sebze yemeği, özellikle yeşil kabak çok iyi gelir.
Anita Eob diger konularda haklisiniz lakin sebzeyi yedirene kadar anamdan emdigim süt burnumdan geliyor valla
Eob Anita ben en kolay mücver ve çorba olarak yediriyorum. Özellikle bir mercimek çorbası yaparım, içine dolapta ne varsa eklerim 🤭 düz sebze yemeğini ise yoğurtla veya limon sıkıp yemeyi seviyor benim oğlum. Fikir olur belki. Özellikle sarımsaklı yoğurt ile sebze yiyen çocuk gördükten sonra her yönteme açığım artık 😅
Eob Anita Rica ederim, çok azıcık yağla tavada veya fırında deneyebilirsiniz, ben fırında yağlı kağıt üzerinde pişiriyorum 🌼