yavrusununannesii Bi video izledim annesi ölmüş yanında bebegi ağlıyor kuduste çok kötü oldum 😔 Allah kahretsin bunlari yapanın yaptıranın lanet olsun hepsine ne olur dualar edin oradakilere lanet edin bu yapanlara
Fitifiti yavrusununannesii Aa olur mu haketti onlar. Ne de olsa ilk füzeyi atan hamas,kaşındılar. Zaten hepsi arap,üzülmeye değmez…!
ikizbabymom yavrusununannesii Allah belasını versin israilin ya kurban olurum nasıl ağlıyo içim parçalandı
Vanilya yavrusununannesii İsrail geçmişini ne çabuk unuttu. En çok ta yavrulara üzülüyorum. Köpekler ve yahudiler giremez yazıyordu bir zamanlar her yerin kapısında.
sevimlienerji yavrusununannesii biz izlemeye dayanamıyoruz onlar yaşıyor bunu 😢😢 Allahın laneti İsrail’in üzerine olsun Allah kahretsin onları
Matmazell_ yavrusununannesii Allahım hepsini kahrı perişan eylesin ağız dolusu küfür etmek istiyorm ama boğazım düğümleniyor her ramazan bunu yapıyorlar Allahım nolur yardm et oradakiler 😔😢😢
Egemenin_Annesi yavrusununannesii ahh yavrumm yavrumm kiyamam sana ben o minik elleriyle nasilda annesine dokunuyor🥺 Rabbim kahretsin bu zulmü yapanlari!!
Egemenin_Annesi Vanilya simdi ciddi ciddi ne düsünüyorum biliyor musun .. Adolf Hitlerin bir bildigi varmis ya.. adam bu yahudilerin kökü kurutulmali diye bosuna dememis ..
Egemenin_Annesi Vanilya Kuran i Kerimde bile geciyor bunlarin adi.. israilogullari diyor bir kac ayette.. nasil lanet seylerse
Vanilya Egemenin_Annesi Çok birbirine bağlı bir millet. Hepsi okumuş eğitimli Zeki. Ama insan değiller
ikizlerinannesi2985 yavrusununannesii ay çok kötü oldum izleyince😢 Allah bu İsrail köpeklerini de bunları savunan yaratıkları da kahretsin inşallah!!
Klcctugce yavrusununannesii Çok kötü, çok.. Bir diğer kötü olan ise çocukların, bebeklerin sosyal medyaya düşmesi ve bunun paylaşılması. Bu hiç doğru değil…
Vanilya Egemenin_Annesi Yıllardır zulüm yapıyor devlet. Diğer milletler ise sadece sert biçimde kınıyor. ABD zaten hep yanına. Yine yanında oldu. ABD nin buzdağı İsrail. Ben anlamadım ya. Adamlar sürekli katlediyor Filistin halkını. Ama anlamıyorum ya
Eminehalil Dua edilçek bol bol bu manzumların hakkını Allah bızden sorcak çok üzücü çok kötü Allah ım sen yardım et onlara
Mom213678 yavrusununannesii Yaa bu nasıl zulümdür içim parçalandı ALLAH israilli kahri perişan etsin inşallah