Eymenmoms Merhaba anneler 20 aylık oğlum var oğlumun doğumundan sonra spiral taktirmistim ve dün hamile olduğumu öğrendim, oğlum çok küçük hiç yardımcim yok ailem başka şehirde nasıl yaparım kendime güvenemiyorum ne yapmam gerektiğini bilmiyorum 😔
[silindi] Eymenmoms benim kızımda 20aylık hamile kalıyım diye dua ediyorum Allah yardımcı olur stres yapmayın❤️
Mirac_21032019 Eymenmoms ayy hamilelik lafi duymak istemiyorum😒 oglum 25 aylik kizim 4 aylik şu an halimi görsen insan demeye bin şahit isterim o derece😒
zeynepela2 Eymenmoms oğlunda büyücek rahat edersin. Bi tanıdığım var oğlu 15 aylık 2 gün önce kızını doğurdu çok rahat tecrübeli ilkinde olduğu gibi panik değil her işini yapıp ikisinede yetiyo tabi eşide yardımcı oluyo
Eymenmoms Mirac_21032019 eşimle çok şok içindeyiz dikkat ediyorduk oğlumuz büyüyene kadar düşünmemiştik dün test yaptigimda ne yapacagimi bilemedim
Eymenmoms zeynepela2 Benim hamilelik surecim oğlumda çok zor geçmişti eve bile giremiyordum şimdi de aynı sorunlar yaşarsam oğlum da çok hareketli 1 dk yerinde durmuyor hep benden ilgi isteyen bir bebek
Mom084 Eymenmoms Allah nasip etmiş canım bide öyle düşün demekki onunda bı rıskı yigecek ekmeği varmış
Mom084 Eymenmoms valla benimde ödüm kopuyor şuan ramazan başında hasta oldum o normaldi 1 hafta sonra bitti bide dün aniden hastalandım şuan yok denecek kadar az 😒
Eymenmoms Cheddar dün doktora gittim bebek çok küçük dedi Spiral olduğunu söyledim spirali göremedim düşmüş olabilir dedi Pazartesi tekrar çağırdı bakalım
Eymenmoms Korayyy taktirdigim zaman 1 yıl geçince tekrar kontrolün olacak denildi bende 1 yıl olunca gittim , bana pandemi sebebiyle bakmadıklarını söylediler ağrın sizin akintin kanama olursa ancak kontrol edebiliriz dediler benim de öyle problemim olmadı bende yok dedim bir problem yoktur diyip gönderdiler
Cheddar Eymenmoms spiral düşüyomuymuş🙈 ay neye güvenicez biz ya 🙄 sizin ki gerçekten kısmet olmuş hiç üzülmeyin alışırsınız bebeğinizi hissedince. Sağlıkla gelsin inşallah
Eymenmoms Birilerivar bilmiyorum Bende doktor spirali göremediğini söyledi düşmüş olabilir dedi tam kontrolü pazartesi yapacak