Ebruseyda 16 gün oldu doğum yapali ilk günler baya iyiydim bı kaç gündür acaip ruhum sıkılıyor kötü seyler olacakmış hissini içimden atamıyorum nasıl asabilirim bu durumu sürekli kendimi falan incelemeye başladım
Cheddar Ebruseyda hormonlarınız eski haline geliyo o yüzden duygu durum bozukluğu yaşarsınız doğal olarak zamanla adapte olacaksınız. Bol bol dinlenin ev işlerini düşünmeyin bebiş uyuyunca sizde yatın. Yemekleri de eşiniz yanınızdaysa ya ona yaptırın ya da o bebişe baksın siz pratik doyurucu şeyler yapın
Ebruseyda Cheddar ya zaten herşey gaz yapıyor resmen bişey yiyemez oldum bı tane daha çocuğum var hepsine yetemiyormusum gibi bide bu virus kapanma bilmem ne hepsi bı araya geldi boş kalınca kendimi kurcaliyorim orama burama bakıp acaba diyorum
Cheddar Ebruseyda sebze et tavuk tüket bu aralar. Zaten gazlı bebekse ne yapsan gaz yapıyo maalesef biraz sabır
Fatmannur Ebruseyda sanki beni anlatıyorsun ama çok şükür toparladım kızım 3 ay 25 günlük oğlumda 4 yaşında sürekli bir hüzün vardı hep kendimi hasta hissediyordum
Fatmannur Ebruseyda zamanla hafifliyor tam geçti diyemem ara ara yine oluyor düşünmemeye çalış canım bide kendine vakit ayır eşinden yardım al herşeyin geçiçi bşr süreçten ibaret olduğunı düşün iniallah herşey güzel olacak🙏