Nurdandm Merhabaa güzel anneler.. Kilolar ne durumda gelin bir konuşalım birbirimize yardımcı olalım 🙂
MasalMavi Nurdandm 55le hamile kaldım 75e çıktım 35 günlüğüz 13 kilo verdim 🙈 tarçınlı limonlu suya devam 😂
Suzitosuzi Nurdandm 20 kilo aldım hamilelikte 10 kilo gitti 10 kilo kaldı.Emziriyorum ve tatlı yiyorum 🙈 6 Aydan sonra az yemeğe çalışıcam şimdi sütüm azalır diye dikkat etmiyorum
Sinifcianne Nurdandm 52 ile hamıle kaldım 71 ile doğuma girdim 5 aylık olacak oğlum hepsi gitti kıloların emzirdikçe😄
Ozlemrah Nurdandm 62 ile hamile kaldım 76 kiloydum en son 61 kiloyum Doğumdan 1 hafta sonra tartılmıştım karnım falan kalmadı
bluem MasalMavi limon sutu azaltmiyormu oyle okumustumm azaltmiyorsa nasil yapiyorsunuz banada tarif edin zira fazladan 18 kg var
MasalMavi Eylull sabah kalkar kalkmaz içiyorum birde yatarken ve onla sınırlı değilim tabiki günlük 2 litre su tüketiyorum
MasalMavi Suzitosuzi tatlı yeme isteği bendede delice var 🥴 tatlı yerine kuru meyve ye yoksam o kilolar geri dönüyomuş mesela kayısı ve incir sütünü arttırır
Nurdandm MasalMavi bende su tüketimini 3 lt altına düşürmüyorm ama tarçın içmiyor dum bende içeyim inş 🤗
Nebicimanne Sinifcianne yavas yavas mi gitti kac aylikken tamami gitmisti bende de 6 kilo yapisti gibi dogum yapali nerdeyse 3 ay olacak cok asirida yemiyorum halbuki🙄🙄🙄🙄
kubraa72 MasalMavi Merhaba! Bnde hamilelik te 20 kilo aldım ve bnde lımonlu tarçınlı suya başladım ama emziriyorum ya süte karışıp bebekte kilo vermez dimi 🙄🤔😂🤣