ZeynoB Kızlar merhaba 2 aylık bir oğlum var. Aksamlari 9 10 gibi uyuyor 1 haftadır sabahlari 5.30 6 gibi uyanıyor zar zor uyutmaya çalışıyorum ama 1 2 saat ancak uyuyor gündüz uykusu neredeyse hiç yok benzer durumları yaşayan varsa ne yapabilirim
esraesma ZeynoB Benn✋🏻 7 aylık hiç bişey yapamıyorumm normalde akşam 10 da uyur sabah 7 buçukta kalkardı 2 gündür 5 buçuk☹️
Zaferim Akşam 9-10 da yatıp hiç kalkmıyormu sabaha kadar benimde bebeğim 2 ay 17 günlük gece iki kere kalkıyo bidaha uyutmak için uğraşıyorum
ZeynoB Zaferim gece iki kere uyanıyor emziriyorum uyuyor ama sabah 5.30 da uyandığında gözleri cam gibi oluyor uyumak hiç istemiyor çok zorlanıyorum
Asleres bizim de aynı 3 aylığız şimdi 8 gibi yatıyor saat 6.30 7 dedi mi alarm kurmuş gibi kalkıyor. Ama hep böyleydi. uyutmaya çalışsam da uyumuyor oyun oynamak istiyor biraz oynandıktan sonra anca yarım saat dalarsa o kadar. Sonra 12-1 gibi anca uyuyor.
Daphnemom 5 ay 9 günlük biz de 10-8 arası uyurduk bi haftadır fln 6.30 uyanıyo zorla 1 saat daha uyuyo. Hava aydınlanıyo diye düşündüm ben ne bileyim uyanıyoruz mecbur