Dodonay Selam kızlar. Ne zamandır mama robotu arıyordum. Philipse baktım ama fiyatı cok fazla geldi. Teaadüfen bu ürünü gördüm. Vodafone %40 indirimi var birde ilk alışverişe %10 indirim oluyor. Kargoyla beraber 225 e geldi. Ben aldım. Umarım memnun kalırım. Sizde bakın isterseniz 😁 https://www.homend.com.tr/mybaby-1001-mama-robotu
Bebeminnie Dodonay ben de yarın alıcaktm wodafone indirimiyle %10u öğrendiğim iyi oldu Teşekkürler ☺️ Benm bütün mutfak aletlerm homend Geçen gün mikserim bozuldu gelip kargo aldı yapıp 2 gün sonea yolladılar Teknik servisleri çok iyi
Dodonay Bebeminnie hadi ya. Yorumlarına baktım aslında. Çok memnun kalanda var. Uzak durun diyende. Ama memnun olanlar çogunluktaydı. İnş bizde memnun kalırız
Dodonay Bebeminnie 😁😁 aynen aynen. Dün sipariş verdim bugün geldi. Bebegim daha dörtt aylık, makinayı kullanmadım ama dandik durmuyo. İnş iyi çıkar. Yoksada o tel haşlama aparatına talibim. Hiç veremem wasabiye o parayı
Bebeminnie Dodonay arkadaşm kullanıyormwasabi de pek iyi değilki paslanma yapıyormuş Ve garantiye girmiyormuş
Dodonay Elifc vodafone uygulamasında bana özel diye bi çark var. Çeviriyosunuz o çıkıyo. Homendin ödeme sayfasına gelince önce vodafone kodunu sonra yüzde 10 inidirm saglayan maile gelen kodu yazıyosunuz kod isteyen yere
Bebeminnie Dodonay biz denedk hep internet çıkıyor homend kodu yok Sizde başka var mı acaba? Alamdım hla bekliyorum
dlekturann Ben de %50 indirim aldım tam alıcaktım vazgeçtim internet veya başka bir yerde hiç kullananda yok yorumda yok memnun kalan varmıymış
Dodonay dlekturann hepsi burada sitesinde kullanan yorumlarına bakarım ben genelde. Orda var yorum. Tabiki philips kadar kaliteli değil sanırım. Zaten onun ceyregi para verip philips performansı beklemiyorum. Yorumlar güzel fena değildi.
Dodonay dlekturann 😊😊😊😊😁 takip etmek lazm. Benm kızımda daha dört aylık. Erken ama indirim bulunca kaçırmamak lazım
dlekturann Bebeminnie vodafone dan %40 ilk kayıtindirimide %10 hatta buraya da yazdım kullanan varmı diye cevap gelmedi keşke gelseydi tek iyi bi yorum arıyodum