Ggdefne Doktorum artık istersen süt verebilirsin dedi fakat hazımsızlık ,kansızlık yapar dedi çevrem dekiler de içir diyor ;çocuk devam sütü aldım ama çok kararsız kaldım vermek için artı Demir eksikliğimiz de var .siz süt veriyor musunuz gerekli mi sizce ?
Helenyaz Ggdefne ben de cici bebeye katıyorum öyle yiyor bugün içirmeyi denedim iki yudum aldı istemedi sonra yavaş yavaş alıştırmayı düşünüyorum
SeverusSnape Ggdefne doktorumuz bize 2 yaş dedi. Daha doğrusu direkt süt içmesi 2 yaş sonrası olsun dedi. Tariflerine laktozsuz süt ekliyorum ama hiç direkt içmesi için süt vermedim.
Ggdefne Yadeee bende çok kararsız kaldım vermek için Demir eksikliği yapar diyince peki alıştırarak mı verdin yoksa birden mi?
Yadeee Ggdefne çay bardağının yarısını doldurarak verdim ilk zamanlar öyle işte sonra bal karıştırıp verdiğim oldu bazen sadece süt içtiği de oluyor ama sevdi sütü şükür allaha
Banu_alper Ggdefne marketlerdeki devam sutlerinin iceriklerini iyi arastirin icinde katki maddeleri olabiliyor onun yerine normal sut icse daha iyi oglum 19 aylik sut iciremedim bende hafta da bir iki kere yulaf yiyor onu sutle pisiriyorum ama onun yerine kefir yogurt bolca yiyor onlr daha faydali mamalara katin biskuviyle karistirin bisiler