tardis Arkadaşlar 9.5 aylık mama+meme+ek gıda şeklinde besleniyoruz. Ama yaklaşık 1 haftadır sütüm çok azaldı bebeğim de artık emmek istemiyor. Bestlak damla kullanıyorum önceden çok işe yarıyordu ama artık o da fayda etmiyor. Diyetisyene gittim artık zayıflamaya çalışıyorum etkisi var mıdır 🤔
Demirac19 tardis düzenli beslenirseniz süt azalmaz hatta kalitesi artar. Bebeğiniz emmek istemediği için süt azalmış olabilir çünkü vücut bebeğin ihtiyacına göre süt üretir
Gokturk_27 tardis Hemşiremiz ve doktorumuz rezene çayını önermişti günde 2 3 bardak demleyip içtim çok faydasını gördüm, görüyorum. Beslenme düzeninizi değiştirmenizden kaynaklandığını düşünmüyorum çünkü zaten diyetisyenler sizin emzirme durumunuza göre bir liste oluşturuyorlar. Bebeğiniz ek gıda ve mama aldığı için çok emmiyor ve bu yüzden vücudunuzda ona göre süt üretiyor olabilir yüne ayrıca.
Kelebegimmmm tardis zaten biberon veriyrmuşsnz. İki saate sağın süt gelsin. Mamaya bile gerk kalmaz. Günde en az 10 sağım yapın. Üç haftaya artar. Sabırlı olun
tardis Aysemme yani önceden çöplük gibi ne varsa ağzıma atardım şimdi sağlıklı besleniyorum yeşillik filan aslında daha çok artması gerek diye düşünüyorum ama 🤷
Aysemme tardis 3 gün önce sütüm azaldı ne yediysem olmadı cogalmadi . Bebek emdikçe öyle çoğaldı ki bende şaşırdım . Emzirmekten vazgeçme sen canım 2 güne duzelisn . Ben korktum stres yaşadım ondan azaldı birden hatta kesikcek sandım .
Susamanne sut yok diye sagmamazlik yapmayın lütfen, du,enli sağım ile sut artıyor, hiç gelmese bile sağın göğüsleri 2 saatte bir calisgirmaniz gerekli
linguist92 Ben de aynı durumdayım diyetisyene başladıktan sonra sütüm epey azaldı meme reddi de var sağarak veriyordum. Artık elimle sağıyorum ne çıkarsa onu veriyorum siz de elinizle sağın düzenli olarak hem pratik hem makineden daha çok süt çıkıyor