Mucize21 Merhaba güzel anneler 🌸 bebeğim 1 ay 5 günlük sanırım 1 aylık aşı varmış ama ne arayan var ne soran daha önce sağlık ocaklarıyla alakalı bi post vardı tam kapanmada onlar niye kapanıyo bi kaç kişide sağlıkçıların da dinlenmeye hakları yokmu diye yazmış evet var ama hastanede çalışan ile Sağlk ocağındaki sağlıkçı bir değil sağlık ocağında şu pandemi döneminde ne bir muayene nede bir yoğunluk var kimse kusura bakmasın ama akşama kadar oturuyorlar diyeceğim o ki şu tam kapanmada sağlık ocaklarının kapanması çok yanlış bebeğimin aşısı gecikiyo onlar yorulmamış bedenlerini dinlendiriyolar.
Busra_14 Mucize21 sağlık ocağı kapalı mi ki? Dün internetten baktım açık yazıyordı bende bugün gidecektim açık diye ?
Kahveliseker Mucize21 saglik ocagini beklerseniz daha cok beklersiniz. Bizim iki aylik asilar icin en az uc kere aradim biz sizi aricaz ayni aydaki bebekleri toplayip asiyi taze acicaz dediler ve sonuc bir ay gec yapildi. Normalde 2-4-6 olmasi gerken asilari 3-5-7 olarak olacak. Aramalarini beklemeyin siz takip edin mutlaka.
kubr_pak Mucize21 Devlet Hastaneleri ve Sağlık Ocakları, bayram tatili ile birleştirildi tamamen kapalı, benim bebeğimde 1 haftalık topuk kanı alınacaktı kapalı dendi, bayram sonrasına kaldı.