Momys_-girl Merhaba güzel anneler bebeğim 11 günlük oldu ve burnu tıkalı gibi sizce burun açıcı su kullanmalı mıyım? Şırıngayla su sıkılanlardan adı aklıma gelmedi 🥴
Morusevenanne Momys_-girl fizyolojik serum. Kesimlikle kullan ama aspiratörle çekme henüz burnu çok narin. Açmazsan çok zorlanır bebek ememez.
haziranin25i Momys_-girl chicco nun serum fizyolojik kullanıyorum. Bebeğinize serum fizyolojik siktiktan sonra 5 dk bekleyin ve hapsirmasina müsaade edin baktınız hapsirdi ama burnundakini burnunun ucuna getiremedi o zaman otri bebe ile çekin 🤗
Melike571 Momys_-girl serum fizyolojik canım biz 2 aylıkken doktorumuz yazmıştı grip olmuştuk hala kullanıyorum 11 aylık olduk işe yarıyor
01_10-2020 Momys_-girl biz 8 aylığız hala daha var geçmek bilmeyen okyanus suyu serum fizyolojik sıkıyorum temizliyorum pompayla ama nafile
01_10-2020 Melike571 bende kullanıyorum okyanus suyu serum fizyolojik çok tıkanıyor burnu temizliyorum da sürekli burnunu
Busrminel Momys_-girl otribebe fizyolojik serum var eczanelerde satılıyor burnuna sıkıyorsunuz ters çeviriyorsunuz o kendisi akıyor zaten sakın burun içi aspiratörü kullanmayın burundaki kılcal damarları çatlatırsınız
prensinveannesininguncesi Momys_-girl chicconun fizyolojik serumunu kullandım bi fayda görmedim burun aspiratörü ve strerimar okyanus suyu aldım memnunum bebeğim artık rahatladı
Serp-26 Momys_-girl bize doktoranne sütü sıkın dediler hastanede bize şırınga verdiler anne sütü sıktık anında açıldı şimdide arada tuzlu su serumundan sıkıyorum öneririm