Elifhakan12 5 ay 20 günlüğüz, ek gıdaya başladık. Ne tadım versem ağzı çevresinde kızarıklık oluyor. Tadım bittikten 5 dakika içinde geçiyor. Bu alerji olabilir mi yada bizim gibi olqn var mı?
Elifhakan12 Cheddar evet yaşadığım yerde doğru düzgün doktor yok il merkezine de gidemiyoruz malum virüs belasından dolayı
Cheddar Elifhakan12 yoğurt, yumurta ve bebe bisküvisine ara verin bence tadım olarak önce sebzeler sonra meyveler olarak ilerleyin. Benim doktorum zamanında yumurta ve yoğurdu 7.ay itibariyle vermemi önermişti onlar ilk tadımlarda alerjiye daha yatkın gıdalar olduğu için
Ogulcan Elifhakan12 ozaman o ilk denemelerinde hep oluyormuydu canım yani yedirdiklerin her gün aynı mı
Elifhakan12 Ogulcan ilk denemelerimde ve devamında da oldu. ilk gün kabak yedim çay kaşığıyla 2 gün tatlı kaşığıyla 3 gün yemek kaşığıyla bu 3 gündede oldu aynı şekilde havuç ve patatesinde verdim hepsinde de oldu
Sumeyraas Elifhakan12 ağzının etrafına bulaşanları kaşıkla mı sıyırıp alıyorsunuz? Belki o sebeple oluyordur. Kabak havuç patates pek alerjen değil çünkü.
Sumeyraas Elifhakan12 yani aklıma başka bişi gelmedi çünkü. Siz hiç mendil, kaşık değdirmeyin ağzının kenarlarına. En son lavaboda elinizle hafifçe bir yıkayın. Yine oluyor mu bakın bi.