Vallahi başlıkta yazdığım gibi, artık gece olmasını istemiyorum. Akşam-gece saatleri yaklaştıkça beni bir stres alıyor. Kızım 7aylık olmak üzere. İlk aylar gündüz uykusu olmayan fakat gece normal uyuyan bir bebekti, 3 kere emerek. Uykuya dönmesi zor olmazdı. Ama 4.ay atağından sonra ne olduysa gece uykuları inanılmaz bozuldu. O atak bitince aa dedim yine normale döndü. 2 kez emmeye uyanıp onun dışında uyuyordu. Ama uzun sürmedi bu kez, tekrar bozuldu. Abartmıyorum saat başı uyanıyor. Akşam 8,5-9 arası emzirip yatağına koyuyorum uyuyor. İlk 11-12 arası emmek için uyanıyor. Ama ondan sonra asla uzun uyumak bilmiyor. Saat başı ağlıyor. Artık tükendim. Eşimle dolaylı olarak hep bu mevzudan kavgalıyız. İkimiz de yorgun,uykusuzuz çünkü. Evin içinde karı koca ilişkimiz kalmadı. Gündüzleri de çok hareketli bir bebek. İşin tuhaf yanı gece sabaha kadar doğrusu dürüst uyumuyor. Ama az önce kucağımda oynarken bir anda sarıldı ve uyuyakaldı. :’( ben yine zombi gibi güne başladım tabi.. ne olacak bu gece uykuları 😭😭