Diana2306 Merhaba hanımlar doğum parasını kaç ay arayla aldınız çalışan anneler ben doğumdan sonra bir kısmı yatmıştı 3 bin ama 3 ay olacak hala kalan kısım yatmadı sizlerden alan var mı. (25 şubatta doğum yaptım)
Yagmuurr Diana2306 yaa evet bende doğum sonrasını alamadım öncesini aldım sadece 170 i arıyorum iş yeri onaylamamış raporu diyor 🤷🏻♀️
tlynlll Diana2306 e devletten bakın karşısında ne yazıyor. Yani benim İbanım kayıtlı e devlete ilkinde zaten yattı ama 2. Olan bi türlü yatmadı bakınca iban kayıtlı değil diyor ben silmedim böyle bi şey olamaz aradım 170 i ertesi gün onaylandı
Ocak2021 Diana2306 iş yerinle görüş kuzum bazı iş yerleri ay ay onaylıyor bazıları hepsini bir onaylıyor. Ben ilk bi iki ayını aldım sonra da iki ayını aldım.
Yagmuurr Diana2306 canım 32. haftada rapor alıyorsun ya onun parası işte yatan 3300 yatmıştı doğum sonrası da doğumdan sonra verdikleri rapor o daha yatmadı bana ne kadar bilmiyorum
Yagmuurr Narinom838228 dün konuştum bakalım napıcak bu sefer 3 ay olcak benimde mesajları görüyor cevap vermiyor
M1o2y3 Kizlar bende doğum yaptım iş yerim.hemen onayladı raporu aynı hafta aldim paramı 5994 lira şimdi 2. Alicam raporum bittikten sonra ben 2 kerede almak istedim öyle ayarladı iş yeri yani herşey onların elinde