Saripapatyammm ilterinannesi 50 cmden yüksekse Kusma Baygin bakiş Gozde kayma Bingildakta sislik Herhangi bir yerinde agri sislik Durup durup aglama Bu durumlar varmi takip edin 3 4 saat uyutmayin 24 saat takip edin. Ancak doktorada goturseniz iyi olur.
Tatliheyecan ilterinannesi ben böyle bir durumda beklemez doktora götürürdüm gözlemleyin tabi ama yinede garantiye alın doktor görsün içiniz rahat etsin
Aselduru88 ilterinannesi yataktan düştü kızım yatagim cok yüksek değildi ama yinede doktora görürdüm tomografi çekildi geceydi 2 saat hastahanede gözetim altinda kaldik sabaha kadar 2 satte bi uyandir dedi doktor düşme onemli bisey dikkat edin kusma goz kaymasi yoksa sıkıntı olmaz
ilterinannesi Aselduru88 kusma.kayma bişey yok bugün götürdüm doktara tomografi falan çekmedi gerek duymadı
Canselsener ilterinannesi 4 kere 55 cm yükseklikteki yatağımdan düştü bide gece uyku arasında her seferinde ambulansı aradım hatta bası şişmisti gözetim altında tutun kusma göz kayması olursa arayın dediler
ilterinannesi Canselsener oy kuzum sisince kafası nasıl acimistir rabbim helimizinkine şifa sağlık versin. Kaayma falan yok
Aselduru88 ilterinannesi benim kizin yüzü dağılmıştı o yuzden 3 radyoloji doktoru izledi tomografisini canim oyuncak üstüne düştü
fatmaaklccc ilterinannesi valla benimii 1 bucuk aylikken kanepeeden düştü nasıl düştü anlamadim ama Şükür birsey olmadi ama ben hayatimda okadar korktuğumu hatırlamıyorum 😢😀 Allah yardımcın olsun