Berrin1908 Artık gebericem ölüyorum yorgunluktan 1 hfta sonra 9 aylık olucaz ama ne uyku kaldı ne bişey çok mu çok huysuz hep bi ağlamak tükendiğimi hissediyorum sinirlerim yıprandı artık sizde durumlar nasıl acaba
ezogelinn Berrin1908 bizde 3 gün sonra 9aylık olucaz iştah yok devamlı bir huzursuzluk ağlama evde 3 kişiyiz hepimize yetiyor sağolsun 😊
Serifeelifasel Berrin1908 aynıyız benimkide hiç durmuyor kollarım ağrıyor artık kemiklerimi içi bomboş gibi 🤦🏻♀️🙈
Teomanannesi Berrin1908 9 buçuk aylığız dördüncü ay atağı falan görmemiştim ama bu ay mahvoldum dişe yoruyorum bende 8. Dişi çıkıyor da herkes genelde bu aydan şikayetçi
Minikpandailay Berrin1908 Beş gün sonra bizde dokuz aylıgiz. Gece saat başı uyanmalari, hysuzlunlari, huzursuzluklqri var. Sabah da beş buçuk altı gibi uyanıyoz. Şimdi de ilk uykusunda 🥴🥴🥴🥴
Berrin1908 Dilara412 valla geceden beri hala uyku yok saatlerdir sallıyorum allah yar ve yardımcımız olsun 😃🤦🏻♀️😭
Berrin1908 Serifeelifasel bende yaşayan bir ölüyüm mahfoldu sallamaktan ne kol kaldı ne bacak koltukta uyumaktan kemiklerim eridi zaten 😞😀🤦🏻♀️
Goksen_2 Berrin1908 bebeğim 8 ay 19 günlük ve son bir haftadır uykusuzluktan zombi gibi geziyorum bir de diş çıkarıyor ağlaması felan yok ama uyku da yok uyumuyor uyutmuyor bir de yürümeye hevesleniyor sürekli yürütelim istiyor 🤷🏻♀️Çok yoruldum Allah’a şükür ki eşim gibi bir faktör var çok yardımcı oluyor ☺️
patatesiscoming Berrin1908 9 ay 6 günlük artık sinirden saçlarımı çeker oldum hiç bişeyden mutlu olmaz oldu uyumaz oldu canlı cenaze gibi dolanıyorum
Hilalih Biz de 14 ünde 9 aylık olcaz yeni uyutabildim artık tükendim her geçen gün herşey daha da zorlaşıyor