Zelihadefne 3 aylik kizim var. Gece uyuyor fakat gece boyu hareketli. Elleri hic durmuyor sürekli yüzünde. Öyle bagirsak hareketi de olmuyor. Elleri ile burnu nu ve gözlerini ovuşturuyor. Var mi bunu yaşayan?
Fatosemir Zelihadefne 5 aylık şu an dönmekten uyuyamıyor 🤦🏻♀️ Hayır niye döndüğü de belli değil ağrısı filan yok aç değil bi sağa dönüyor 5 dk sonra sol sonra sırt üstü tekrar sağ olmadı biraz daha yamuluyor sonra uykusu kaçıyor 🤷🏻♀️
Hcy Zelihadefne kendini uyandırmıyorsa ne güzel 😊 benim oğlum da aynı ama o kendini uyandırıyordu. Ben de artık yarım kundak yapıyorum. Çok şükür uyku süresi uzadı.
mutlukalp21 Zelihadefne bizim gece gündüz öyle yapıyor gündüz uykuya dalınca yüz üstü koyuyorum rahat ediyor. gecede yüz üstü koyuyorum artık yüz üstü yatınca öyle kıpırdamıyor korkuyorum gerçi yüz üstü bişey olurmu diye ama kafasını kaldırabiliyorsan nogmaz heralde kendini kurtarır artık Bi dönmeye başlasa içim daha çok rahat edicej
Deniz3402 Zelihadefne 3 ay 23 günlüğüz. Bizimkide sürekli hareket ediyor ortalam. başlarda dk başı kendini uyandırırdı. Şimdi biraz azaldı
Karaninannesi33 Zelihadefne benimki de öyle ya hem uyanıyor hem yüzünü çiziyor bazen tırnaklarını kessem de öyle sert hareketler yapıyor ki kızarıyor :( ellerini iki yanına tutup iyice derin dalana kadar uyutuyorum ben öyle daha az hareket ediyor kundağa da izin vermiyor