Asel-pinar Kızlar ölmek üzereyim gece gündüz birbirine girdi iyice ne yapsam uyumuyor 😥 nasıl baş ediyorsunu Allah aşkına bu 4 ay atağıyla bi akıl verin beyaz gürültü dahi bi işe yaramıyor sürekli omuzda kucakta uyumuyo bittimmmm 😢
birfincantuzruhu Asel-pinar ancak bitince rahatliyosun 5 buçuk aylık oğlum hala arada artçılarını hissettirir.
mombeto Asel-pinar 1 aydan fazla sürdü malesef tek çözüm o sürenin bitmesine. Aynen dediğiniz gibi ne yapsak olmuyor. Çok zor çokk ama bitince atak düzeliyor o günleri nasl atlatmışım ya ben diyor insan sabır
AyazMerve Asel-pinar 4 ayda ne kadar zormuş dedim. 5 . Aya girdiğimizden beri ayakta kalmaya çalışıyorum o da neymişki diyorum. Hiç olmaZsa toplamda 2-3 saat uyuyordum şimdi o da yok sürekli ağlayarak uyanıyor 😭
Fatosemir Dlnilingi aynen atakta zorlanmadım 5. Aya girdiğimizden beri farklı bi şey oldu 🤦🏻♀️ Ne beslenmesi kaldı ne uykusu kaldı. Allahım sabır :)
Asel-pinar Dlnilingi yaa cidden mi Ben bundan çıkabilir miyim diye düşünürken bir de beş ayı mı var🤦♀️
Nefes1490 Asel-pinar ben oyleym şuan 3 aya girdi yatak yüzünü unuttm dogdugndn beri bitane gözüm gormuyo artk uykuszlktn yapıck birşey yok kim ne dediyse yaptm valla hiç bı işe yaramadı
Melina-krts Asel-pinar 4. sıçrama en zoru atağın sonuna doğru sakinleşiyor hele pik yaptığı haftada en zor geceleri yaşadık
Asel-pinar Fatosemir oldu kuzum ya meme +mama gidiyorduk 1 aydır sütüm azalmıştı bu atak iyice maffetti sadece mamaya döndük onuda çok az zar zor içiriyorum 🤦♀️
Kuygur Fatosemir suan benimkide 3 ay 2 gunlu mamayi az yiyor zorla yediriyorum artik ya atak mi ki bu anlamadim dun ilk defa uykudan uyaninca agladi hemde bir yeri acimis gibi 🤔
Fatosemir Asel-pinar bende ya bazen ağlayasım geliyor sanırım bende tamamen mamaya döndüm :( sağıp veriyordum artık saatlerce uğraşıyorum 10 cc çıkmıyor :((