Edanazile z_mra1 ben lohusalık içinde olmuşum doktor dedi sonrasında 40 çıkınca 1 hafta sonra oldum 2 hafta sürdü aşırı yoğun geldi yaklaşık 2 aydır 1 haftaya bir adet oluyorum bitmiyor 😶 artık en son tak etti doktora gittim
Duyulurum z_mra1 8 buçuk ayda oldum, nornalde kasık ağrım olurdu bunda olmadı. Kanama normalden bir tık daha azdı.
z_mra1 __zulfisiniz__ ben 3 ay geçti bugün yeni oldum ama önce çok geldi kanama sonra peçeteyle sildim azcık oldu devam edermi acaba anlamadım bişey
__zulfisiniz__ z_mra1 benimde az gelmisti ya öyle hatirliyorum 3 gün sürmüştü aynen zaten benim normaldede çok az gelir şimdi spiral taktirdim da öyle cogaldi yani
Rojdaa Bebeğim 10 aylık bir hafta oldu adetim biteli doğumdan sonra ilk kez oldum ve aynıydı öyle fazla kanama vs yoktu normal yani🤗
z_mra1 Rojdaa spiral taktirmaya gideyim bari yarın adet olmayı beklyodum spiral taktırınca acıdımı acaba
z_mra1 ArasSeda bende çok korkuyodum hamile olucam diye felen kanamam olunca sevindim ilk defa adet olduğuma sevindim ama çok az geldi kanama ya
z_mra1 Edanazile benim hamileliğimin öncesinde öyleydi çokdu ama şimdi 3 ay geçti doğum yapalı çok az geldi bide nırmalde adet sancısı çekerim ama oda yok şaşırdım
Edanazile z_mra1 öyle oluyormuş zaten abes olan benimki yani her anlatan uzak bir tarihte oluyor ben 3 aydır sadece 3 hafta temizdim 🤷 her kadında değişiyormuş hormona göre