Ssmzsh Silan12 zayıflatıyor. Ama sporla desteklemek lazım. Eltim zayıfladı baya acı çehre ile. Ama çiğneyince tuvalete yakın yerde dur☺️
Gunsss Silan12 tüm hayatınız boyunca kullanmanız gerekir. Çünkü o kilo verdirmez bağırsak çalıştırıp ödem attırır vücutta su ve vitamin kalmaz zayıfladım zannedilir bırakınca da hoop tekrar şişmeye devam maalesef 🥺
Efe123 Silan12 bu tip ürünleri lütfen kullanmadan önce bir doktora görünün. Benim bagırsakalrımdan sorun olduğu için hastanelik etti beni
Delivery Silan12 kesinlikle sürekli kullanılacak bir şey değil her doğal olan sağlıklıdır diye bir şey yok iki üç haftada bir kullanılabilir ama her hafta veya gün aşırı kullanmanın ciddi sıkıntıları olabilir dikkat edilmesi gerek
Silan12 Delivery 8 ay önce doğum yaptım ilk ay düzenli kilo verdim daha sonra kızım beni emmeyi bırakınca diyet dahil yapiyorum bir türlü kilomu veremiyorum
ozlemtuncay Silan12 aynı durum bende de var diyet yaptığım halde zayıflayamıyorum spinal doğum olduğu için direk spor da yapamıyorum nolacak böyle acayip moralimi bozuyor bu kilolar