Nankrseytn Kızlar önceki postumu okuyanlar biliyor aldatıldım ve üzüntüden böbreklerim ağrıyor sanırım. Gerçi hamileyken kum döküyordum ama şu an sizce üzüntüden midir ?
MiracAlpinveUmutunAnnesi Nankrseytn Üzüntüden böbrek ağrırmı bilmiyorum ama kum tekrarlamış olabilirmi ?
Buse80 Nankrseytn olur canm bende çok üzüntüden böbrek taşı dusurmustum yanı bence üzüntüden oldu Antep’ten başka şehre taşınıyorduk hiç istemedim yol boyunca ağladım sabahına böbrek sancısıyla uyandım ve tas düşürüyordum belki denk gelmiş olabilir ama bence üzüntüden di
Organikumos Nankrseytn üzüntünü anca fiziksel olarak kendine yansıttıysan taş vs oluşup yerinden oynamış olabilir. Psikolojik ağrıyacağını sanmam. Hamilelikte bende de kum olmuştu sonradan taşa çevirdi. Allah yardımcın her iki konu içinde 🙏🏻
Nankrseytn MiracAlpinveUmutunAnnesi belkide öyle olmuştur stres yapıncada kendini iyice belli etmiştir belki
Nankrseytn Organikumos geçmiş olsun canım benim. Hamilelikte olması tam facia oluyor değil mi mahvolmuştum ☺️ Teşekkür ederim Allah göstertti bana aldatıldığımı şükürler olsun ki. Yardımcımda olur eminim ❤️
Organikumos Nankrseytn gerçekten facia çok çaresizlik dandik ağrı kesicilerle geçmeyecek bir ağrı sürekli serum iğne de vurduramıyorsun. Hiç aksatma ilk fırsatta bir ultrasonla baksınlar inşallah üşütmeden falandır sadece 🙏🏻 Allah kimsenin yanına bırakmaz seni üzenler utansın. 🌸
Nankrseytn Organikumos inşallah kuzum 😊 bırakmasın valla gebersin istiyorum gram üzülmem hakettiği cezayı bulur
Organikumos Nankrseytn Yinede ortak bir evladınız var bu kadar kin besleme ister istemez hayatında bir yerde olacak çok kızgınsın tabi ne desen haklısın ama 🙏🏻
Nankrseytn Organikumos öyle bir babası olacağına hiç olmasın annesini sevmeyen bir babayı hangi çocuk severki nasıl mutlu olabilir 🥲 yinede haklısın ölüp yaptığı yanına kar kalmasın sürünsün