Onsubatikibinondokuz İlk gece neler yaptınız nasıl geçti hanımlar nasıl idare ettiniz kandırdınız bebeleri gece uyanınca falan
Birkucukeylulmeselesi Onsubatikibinondokuz geçen okudum su verin filan demişlerdi bende su yada şekerli su meyve suyu vs içtiği şeyleri denemeyi düşünüyorum birde imkanı olan varsa başkasıyla yatırsın dediler annesiyle yatıran olmuş ilk gece hiç sorun yaşamamışlar bende memleket e filan gidince zamanım yeterli olursa orda düşünüyorum başkasıyla yatma fikri cazip geldi nedense
Onsubatikibinondokuz Birkucukeylulmeselesi benimki zaten kendi yatağında yatıyor ama arar beni durmaz başkasıyla bakalım ilk geceyi suyla atlattık gibi ama üzülüyorum nedense anne benim emmelerime ne olmuş deyip duruyo 😢😢
Onsubatikibinondokuz Birkucukeylulmeselesi ayrıcada şekerli suyu denedim süt niyetine içer mi diye içmiyor onu anladı hemen çıkarıyor biberonu
Birkucukeylulmeselesi Onsubatikibinondokuz bende dün erteledim biraz emmesini böyle böyle biter diye umuyorum emziğini çay ım vardı elimde batırdım salladım tekrar uyuttum 3 te kalkıyordu 5 gibi kalktı emdi umarım böyle böyle gece biter bizimde
Onsubatikibinondokuz Birkucukeylulmeselesi inşallah bakalım ben bi yandan da vicdan yapıyorum üzülüyorum
Birkucukeylulmeselesi Onsubatikibinondokuz düzensiz uyku ve uykusuzluktan göz altlarım mos mor olunca vicdanım diniyor biraz😬
Onsubatikibinondokuz Birkucukeylulmeselesi biraz daha emzir bence canım ya benimki 2 yaş 3 aylıktı Arık iyice zorlaştı emzirmek ve keyfi olarak geliyordu resmen can sıkıntısından hemde vakti geldi artık
Birkucukeylulmeselesi Onsubatikibinondokuz ben gece bıraksın istiyorum sık sık uyanması çok yordu beni