EP- Kızlar bebeğim 15 aylık oldu yürümüyor ya , elimi tutup geziyor ayağa kalkıyor ama yürümeye hiç niyeti yok, bebeği geç yürüyen anneler kaç aylık yürüdü acaba
elha_3 EP- benimde 11 aylık kızım var malesef bizim ki de çooooook tembel hâla ne emekleme ne bir tutunma ne yürüme ne zaman olacak bunlar sabırsızlikla bekliyorum bebekten bebeğe değişiyor her bebeğim gelişmi çok farkılı bakalım
File351047 EP- 16 ay 18 günlük kendisi 7-8 adım atabiliyor aslında ama yürümüyor dizlerinin üzerinde gidiyor sadece biz elinden tutarsak yürüyor
cevikoznur95 EP- merhaba canim benim oğlumda surekli ellerimizden tutup kendini gezdiriyordu ve parmak ucunda gidiyor hiç ümitli değildik yürümesinden ama 15. Ayına 2 gün kala birden cesaret geldi yürümeye başladı şimdi kendi gidiyor yerden tutunup kalkmaya calsiiyor hersey zamanla 18. Aya kadar normal onlar kendi belirliyor zamanını kafana takma 😊
iki_prens_annesi_ EP- 13 aylık canı isteyince cok güzel yuruyo istemeyince adim atmiyo tek elle yuruyo isterse 10 15 adim atiyo ama o kadar istemiyo genelde benim yurutmemi istiyo hep
EP- elha_3 9 aylıktı emekledi cnm benim kızım koşuyor emeklerken 😂 şuan diz kapakları mor mor ama ya , birde şu kıyas yapanlar varya beni çok üzüyor aaa bir sorun mu var neden yürümüyor hımmm geç kalmış çok mu kucağa alıyorsun sürekli yorum 🥴
tbbrraygt Benim kızım( şuan 10 yaşında) 22 aylık iken birdenbire kalktı ve yürüdü,emeklemedi hiç ama poposunun üstünde giderdi.
Dilruba12 EP- benim bebegimde iki adım zor attırıyoduk sonra bi gün birden yürümeye başladı çok şaşırdım ama zamanı varmış demekki
Masalll1 EP- kızım 1 yaşında 1 aydır 3 5 adim atıp dururdu yarim saat önce ben bi koltukta o diğer koltugun ordan bana doğru geldi yani 10 15 adim falan bayağı yürüdü çok mutlu oldum ama hala hiç yürümeyecek gibi hissdyrm çünkü çok hızlı emekliyor o yüzden emeklmyi tercih edyor
Bsrsyy94 EP- kesin benim bebeğimde çok geç yürür ya aşırı tembel diyor bıraksınlar yattığım yerden gındırlanıyım😅8 buçuk aylığız
Zeyzeyyyyy EP- şu an yeni emekledi 14 aylık sizinki emekliyomu yeni kalkmaya başladı tutunup çok yoruldum artık 😔
Mirayoguz EP- benim oğlum 15.5 aylık yürüdü bende çok kafayı takiyordum neden yürümüyor diye. 18 aya kadar mormalmiş diye okumuştum sonra hekime bsşvurmak gerekiyormuş.
Fatma_52 EP- yeğenim 15 aylikken yurumustu. Dediginiz gbi elden tutup yuruyordu tek basona 15 aylikken yurudu