Gnl19 Arkadaşlar doğumdan ne kadar sonra regl oldunuz benim 7 ay oldu hâlâ olmadım sizce normal mi🙄🤔 aklıma takılıyo gecikti die
Goksen_2 Gnl19 40 çıktı 10 gün sonra olmaya başlamıştım ilk regl çok ağrılı geçmişti bnm bırde çok yoğundu
TeacherrMom Gnl19 ah ne güzel 40 im çıkmadan oldum bebeğim 3 aylık düzenli oluyorum 3 aydır 🙄 korunmama rağmen aklım çıkıyor yeniden hamile kalcam diye
Betul_7 Ben tam 8 aylık olduktan sonra olmuştum. Senin gibi neden olmuyor diye düşünüyordum gayet normal :)
Busrakaplan20 Doğumdan 50gün sonra oldum resmen lohusalık bitti regl başladı tekrar doktoruma gittim evet başlamış reglim demişti
Elifderenn Bende kırkım çıktıktan 13 gün sonra oldum ama çok yoğun normalde hiç bu kadar yoğun olmuyordu normal mi doğum sonrası acaba bilgisi olan var mı 🤔
sevdam4721 Elifderenn bnm baya yoğun oldu normal sonuçta pis kan çıkıyo vücuttan daha fazla olursa 7 gün sonunda hastaneye gıdıcem
sevdam4721 Gnl19 2.ay oldum hemen aynı günunde 😥 mutlu olduğum hıc sancım yok normalde hastanelık oluyodum regl donemınde 😊
z_mra1 sevdam4721 bende öyleyim normalde bide çok yoğun kanamam olurdu az az kanamam var regl oldum herlade kesin 3 ay 1 günlük önce doğum yaptım
Bella_Karsavuran Benim doğumdan sonra tam 2 ayda oldu 40dan sonra yani hasta bezlerimi kullandım o kadar çoktu ve 7 gün sürdü resmen ağrıdan kıvranıyordum. Şimdi 3 adetimi bekliyorum. 1 sene olmayan da duydum emzirdiginiz zaman geç olması normal kabul ediliyor.
z_mra1 Bella_Karsavuran ben 3 ayımdayım regl oldum ama kanama çok az geliyo peçeteyle dokundum 3cü sefer lavaboya gdşte o zaman birazcık azdı niye böylenoldu normal mi