Tatliheyecan Hanımlar doğumdan 3-4 ay sonra saç dökülmesi başlayanlar var mı ? Yani bu dökülmenin sebebi doğum mu yoksa başka bişey mi çok fazla dökülmeye başladı saçım.
Ftmsrsln Tatliheyecan hamilelik boyunca saçlar çok dökülmüyor hormonlar doğumdan sonra normalleşmeye başlıyor bu da saçlara etki ediyor bebeğim 9 aylık olmak üzere hala dökülüyor 🙈
arzunur Tatliheyecan 3. Ay dökülmeye başladı 6ya yaklaştık hala avuç avuç dökülüyor yanlarım açıldı bile 😂 daha 24 yaşındayım
1Yildirim Morfrenk 4. Ay itibariyle tutam tutam… duşta ayrı, tararken ayrı, kuruturken ayrı dökülüyor. Yanlar açıldı… 🙄
dominantteyze Valla benim okdr dökülüyorki heryerdd saçım var yemeği bile yazma takıp yapıyorm ona rağmen 1 2 kere yemekten bile çıktı okdr utandm üzüldümki elimde xeğil 4 bucuk ay oldu doguralı incrcik kaldı saçlarım halafa çok dökülüyo önlerm açıldı
Tatliheyecan Nasıl önünü alacağız bunun o halde şaşırdım bende bukadar olmasına saçlarımda çok uzun kıyamıyorum kesmeye ama kesersemde biraz olsun önüne geçerim sanki 😪