1prens1prensesannesii Kızlar oğlum 1 yaşına girdi. Ama asla ve asla yoğurt yemiyor. Ağzına aldığı anda diğer başla şeyleri de yemiyor. Muzla denedim elma ile ne bilim pekmez ile ama asla yemiyor. Başka yöntem var mı nasıl yediririm ya
Saricizgilibeyazev 1prens1prensesannesii oyun oynat kafasını dağıt 1 . 2 kaşık ver alışır zamanla .. balkona çıkar etrafa merakla bakarken yine yer
momaysegul 1prens1prensesannesii kesinlikle yayla çorbası olarak verebilirsiniz benim ikizlerim her gün bi kase yoğurt yer sade yada meyveli başlarda sevmediler ama ben pes etmedim 16 aylıklar suan yoğurt görünce yüzü Gülen iki bebeğim var 🥰🤷♀️
Furug 1prens1prensesannesii ayni bizimki…gorunmeyen sulukta ayran yapiyorm ayrana bayiliyor kefirede oyle gorse icmez.eminim
Saitkereminannesi Ben evde kendi yaptığım reçelden az koyuyorum pekmez hiç koymadım önerilmiyor diye biliyorum çilekle muzla yapınca da seviyor
Synmannesi Yayla çorbası yap canım ya da kırmızı pancar haşla yoğurt ceviz muz karıştır ver rengi kırmızı ya anlamaz
ErvaKoc Bizimki de aynısı 😓ama ayranı içiyor hergün bi bardak ayran içiyorum bende acaba aynı besin değerine sahip mi hep düşünüyorum
momaysegul ErvaKoc ayran süt yoğurt hepsi genelde aynı oluyor kalsiyum ha bi de kefir sütü de 2 yaşından önce vermek uygun degil kansızlık yapıyor saf hali