asil-moms4525 sevgili anneler oğlumun yüzünü irinli sivilceler bastı ne yapacağımı şaşırdım başına gelen var mı varsa nasıl geçirdiniz..Yani 6 aylık bebek değil sanki karşımdaki ergenlik çağımdaki ni genç çok üzülüyorum çokk
Alpbebek2 asil-moms4525 canım benim bebeğimde oldu 15 günlükken basladi alerjisi vardı ben 2 aydır diyet yapıyorum süt ürünleri yumurta kuruyemiş vs düzeldi en çok süt ürünleri ve yumurta ya tepki vermişti ek gıda donrmindeyken fazla vermisdindir alerji göstermiştir
Alpbebek2 asil-moms4525 bende 40 çıkana kadar bekledim herkes gider dedi ama gün gün artıyor du araştırdım alerji dendi diyet yaptım geçti gerçekten ve nemlendir kuru kaldıkça çoğalıyor
asil-moms4525 Alpbebek2 Bebek sivilcesi değil diyet yaptığımdada asla geçmedi siz ne diyeti yaptınız bizde bu şekşlde irinli sivilce 4. aydan sonra çıkmaya başladı çok üzülüyorum çok kaşınıyor bizede süt alerjisi şüphesi var şuan 6 buçuk aylık ancak süt alerjisinin başka hiç bir belirtisi yok anlamadım niye böyle oluyor!
Alpbebek2 asil-moms4525 kaç hafta yaptınız diyeti hemen sonuç almıyorsun canım En az15 gün geçmesi lazım vücut hepsini dışarı atıyor 15 günden sonrada yavaş yavaş kendini toparlıyor süt yumurta tahin susam baketli tüm gıdalardan uzak durman lazım ceviz fıstık fındık et tavuk eti balık hepsi yasak