Minikuzu Drkmmy fakat şuan hala hesabım onaylanmamış görünüyor sizde de aynı sorun var mı para çekemiyorum
DoganurcaN Bu coin yatırımı caiz değilmiş, buna rağmen yine de tercih mi ediliyo yoksa bilinmiyo mu bu durum?
Symbol DoganurcaN hayır bizzat eşim için araştırdım hocaları dinledim ne haram diyorlar ne helal sonuçta kendi paranı artırıyorsun.. siz nerden araştırdınız peki?
Organikumos DoganurcaN Diyanetin açıklaması bu yönde evet dijital para diye sınıflandırdıklarından. Ama bilgisayar başında yıllardır dolar euro kur kovalayıp bankalar aracılığıyla anlık alım satım yapılmasından ne farkı var o işi hiç anlamadım 🤷🏻♀️
DoganurcaN Organikumos ‘Kripto parada belirsizlik, kumar yönü, sahibinin olmaması ve mağdur olanların müracaat edecek yer bulamaması gibi hususiyetlerden dolayı mevcut haliyle kullanmak kesinlikle caiz değildir.’ Farkları bunlar sanıyorum
Organikumos DoganurcaN Belirsizlik ve kumar yönü borsa da var ama caiz 🤷🏻♀️Birtek müracaat kısmı mantıklı olabilir. Yasal bir düzenleme gelmesine bakar o işte ama baya sürer tabi 😀