[silindi] Kızlar trendyoldan solante güneş kremi aldım iade etmek istiyorum ama malum yasak.kargoların evden alıp götürme gibi bi durumu var mı
[silindi] Mom078 iade talebi oluşturdum kod aldım da 1 hafta sonra 1 ay olacak o süre içinde de yine çarsıya çıkamam kalır diye
Deletedmom_15 [silindi] 30 güne çıkarıldı, 15 günlük iade süreci. Benim de iade edilmeyi bekleyen bi kargom var, evden almalarını istedim. Önce tamam dediler, sonra da kısıtlamalarda güya kargolar gelip evden almıyorlarmış. Vızır vızır işleyen kargolar ..
[silindi] Deletedmom_15 ptt felan olsa tanıdık da bu sürat kargo telefonu bile açmıyo lar öğrenemedim
TuruncuLimon [silindi] evet iade takebi oluşturup hangi kargoyla yollamanız gerektğinin bilgisini size veriyorlar. O firmayı arayıp eve kurye istiyorum iadem var diyince gelip alıyorlar
Deletedmom_15 [silindi] Trendyol uygulamasında Trendyol asistan var ya ordan yazın, evden kargo iade istiyorm diye, onlar kargoyu yönlendiriyor eve. Sizin uğraşmanıza gerek yok. Ben öyle yaptım fakat kargo pandemide evden iade almıyoruz demiş 🤷♀️