0101adana Zehrabaysan Olucak annesi emekleme egzersizleri var YouTube de bakabilirsiniz ama zamanı gelmemiştir benim kızım da bir anda emekledi tembel diyordum şimdi heryere tırmanıyor yurusede kurtulsam diyorum sürekli tırmanma halinde düşecek bişey olucak diye ödüm kopuyor
ikizbabymom Zehrabaysan 11.aya kadar emeklememesi normal etrafın sözüne takılma bebeğini teşvik et kısa mesafede sevdiği oyuncağı koyabilirsin gidip alması için
1prens1prensesannesii Zehrabaysan canım 7 aylıkken sürünmeye başladı. Bende korkmuştum ama bebekler zamanını biliyor. 10.5 aylıkken emekledi. Oğlum 1 yaşında şuan yürüyor. Zamanı var
TeacherrMom Zehrabaysan her bebek emeklemez benim kuzenimin bebeği emeklemedi mesela süründü sonra birden yürüdü 🤷 endişe etme o yüzden canım
Rkyyksl Zamana burakın ben çok evham yaptım ne yaptıysam kızım emeklemedi 10 ay 18 günlükken bi anda emekledi onların hazır olması çok önemli
Rkyyksl Zehrabaysan O herkes yok mu insana evham yaptırıyor emekleme bir gelişim basamağı değil o yüzden rahat olmak lazım siz kafanıza takmayın bol bol yerde zaman geçirsin
0101adana Zehrabaysan inşallah kendi kendine bir bakmışsın emekliyor köprü kuruyormu durabiliyormu onu yaptığını dikkate alirsan yakındır demek
Minikbimelek @Zehrabaysan kızım 15 aylık daha yeni emeklemeye başladı bize de süpriz oldu bu saatten sonra emeklemez diyorduk😂
Zehrabaysan 1prens1prensesannesii darısı başıma yürüteç kullandım parmak ucuna basıyor yürümesi zor gibi
Zehrabaysan TeacherrMom parmak ucuna basıyor türeyecek gibi durmuyor yürüteç kullandım çocuk ondan sonra parmak ucuna alıştı
Oylesine_biri Zehrabaysan biz dokuz ah sekiz günlüğüz hala emekleme yok sürünme bile yok dönüyor sadece
Zehrabaysan Oylesine_biri benimki de sürekli dönüyor oyuncağını bile döne döne gidip alıyor ben teşvik etmeye çalışıyorum o dönerek alıyor😂
sevimlienerji Zehrabaysan canım sen emekleme pozisyonu alarak ona gösterebilirsin 😊 karşınıza bişey koy emekleyerek git onu al bunu ara sıra tekrarla 😊 bebeğim 9 aylık ben öyle öğrettim 😂 yürüme arkadaşı ile birlikte yürür bir yere tutunup kalkar ama emeklemezdi 😊
Tazeanne0134 Zehrabaysan valla canım ben ne yaptıysam olması 11 ay 2 günlüktü emeklemeye başladı bi kaç gün sonra da yürümeye başladı çok takılma gelişiminde herhangi bi sorun yoksa şimdi 5 dk oturmuyor maşallah
Angel_45 Zehrabaysan bizim 7. Ayda başladı geri geri 11. Aylıkken otururken öne gitti şuan 11 ay 10 gunlugunuz öne doğru gidiyo arada 😄
Asl90 Zehrabaysan oğlum 8 ay 11 günlük. Sürünmüyor emeklemiyor. 5 aylıkken döndü ama şimdi dönmek bile istemiyorum. Sadece oturmak yada kuçakta gezmez istiyor. Yere yüzüstü koydam kıyametleri koparıyor. Akışına bıraktım