MinnakAsel Kızlar kızım 1 yaşında ve dünden beri kabı fitil kullanmak istiyorum ama doktora gitme şansım yok uygun olan bir fitil ismi varmı bildiğiniz
egeninanns MinnakAsel fitil yerine kayısı verseniz . Bizde bi kaç gündür kayısı zeytinyağı karışımı içiriyoruz baya iyi geldi
Emineegemen05 MinnakAsel canım ne kadar uygun olur bilmiyorum ama kandık diye bi fitil var ben onu kullanmıştım yarim saat sonra rahatlamıştı oğlum ama genede bi doktora danis
Minikbirsincap MinnakAsel canım probiyotikte kullanabilirsin. Benim kızımda ara ara kabız oluyor. Doktorumuz düzenli probiyotik kullanmamızı yada düzenli kefir içirmemizi söylemişti biz öyle yapıyoruz.
Nankrseytn MinnakAsel sup.gliserin konsuk 8TL yarısını kesip sokuyorsun birde zeytinyağı dök sokmadan
egeninanns MinnakAsel suya koydum yumuşattım içini ezip zeytinyağlı ile karıştırdım bi de suyunu içirdim
Selna Minikbirsincap kefir marketlerde satılan kefirlerdenmi alıyorsunuz yoksa kendinizmi yapıyorsunuz bende içirmek istiyorum ama 7aylık olurmu
Minikbirsincap Selna kendim yapıyorum canım. Migros’ta kefir mayası var alıp yapabilirsin evde. Doktorumuz tadımlar bitince başlanabilir demişti kefir için. Ben 6. Ayından beri veriyorum kefir sorun olacağını zannetmiyorum tabi alerjik bi bebek değilse