Linamommg Ensesınde kırmızı bıse var dogdugumdan berı bıgun tesadufen bındoktor ıstahramda paylasmıs kotu seyler yazıuodu cok kotu oldum duydunuzmu hıc yok akcıgrre bılmem meye ımıyomus doktora gıdınce sorcam
Kk41 Linamommg Bebegimşn ensesinde gözünde Anlında var2 yasa kadar geciyor dediler 🙄 organlar da da olabiliyormuş ama baktırmadık
Berilismom Linamommg bizim dudak kenarında birde saçında ensesinde var doktor zamanla geçer bi karaciğere bakılsın ama dedi baktırdık bişey çıkmadı birden fazlaysa öyle organlardan şüpheleniyolar özellikle karaciğer demişti doktorumuz büyümediği sürece sılıntı yok dedi
efuchan Linamommg yenidoğanlarda oluyor ama sonra geçiyo bizinkinde de burun ucunda vardı geçti sonradan
Adababy Linamommg benim bebeğimdede var çenesinde ve elinde damar toplanması gibi doktor gözlemle dedi geçmezse kremle geçirçez dedi
Linamommg Berilismom anladım baska neye baktırmak lazım cok korkuyorum suan hafatya hemen sorcam doktara
Sayeninannesi Linamommg bizimde ensede var 1 ay lık bebeğim ve göz kapagının üzerinde. Bende gittiğimde sorucam şimdi aklıma takıldı bebek daha olur geçer diye düşünmüştüm 🤦🏻♀️
BirEylulMeselesii Benim kızımın ensesinde de var doktora gösterdiğimde çilek hemanjiyom dedi bebekler de sıklıkla gözüken bi lekeymiş ve 1 yaşına doğru geçiyormuş. Bu kadar sıkıntı yapmayın çoğu bebekte var:)