Tirtilinannesiii Kızlar bebeğim iki aylık şimdi kakasını yaptı beze baktım hafif mukuslu kan var içinde sebebini bilen var mi inşallah kötü bir şey yoktur korktum ben. Ve bugün bebeğim hep ağlıyor huysuz
Duygusuz Tirtilinannesiii süt alerjisi dir büyük ihtimal Malatya catlak yoksa eger benim bebegim 1.5 aylıkken başladı kakada kan 1 aydır aynıydı ki ben 1 ayı gecti diyete başlayalı süt ve süt ürünleri et yumurta tavuk balık bütün paketli gıdalar tahin susam domates vs yemiyorum sıkı diyet yapıyorum daha yeni düzelmeye başladı Dr ilk süt ve süt ürünlerini kestirdi kan cogalınca acile gittik herşeyin bakıldı acilde yukarıda yazdıklarımın hepsini kes dedi dr daha sonra alerji Dr una gittik kan testi yapıldı sonuc bekliyoruz
ruzzzzzz Süt alerjisi daha çok ama başka bi gıda da olabilşr bağırsak tepkili kuzum rengi ne renk kakanın
ruzzzzzz Tirtilinannesiii bi takip et bakalım poposunda çatlak olmasın bide alerjide kusma huzursuzluk gaz gürültülü kakada oluyo karın gurultusu bunlar varmı
Tirtilinannesiii ruzzzzzz Kusma zaten var bebeğim emdiği gibi kusuyor. Geçenlerde doktora götürdüm idrar tahlili yaptı bir şey çıkmadı şükür. Gürültülü kaka hep vardı ve bugün huysuz bilemedim şimdi
ruzzzzzz Tirtilinannesiii idrarda çıkmazki zaten çocuğun şikayeti klinik tablosuna göre tanı koyar doktor bu anlattıklarının çogu gıda alerjisinde oluyor mama alıyosan alerjik mamaya geçmelisin süt ve süt ürününü keamelisin doktoruna anlat bunları karın gurultusu varmı
Sefanur5761 48 saat boyunca sen ne yedin peki ? Huzursuzluk mukuslu kaka ve popoda geçmeyen pişiğimiz vardı besin alerjisi çıktı, sizinde öyle olabilir.
ruzzzzzz Tirtilinannesiii yarın ilk iş yada yasaklar geçince iyi bi çocuk doktoru a git şikayetlerini anlat gidene kadar da süt süt ürünü yumurtayı kes
ruzzzzzz Duygusuz kanda çıkmayabiliyo canım herzaman bizim ıg E değwri yüksek o alerjilerde yükseliyo bide kakada calprotectin bakıluo oda pozitifse kesin alerji ama neye alerjisi oldugunu deneyerek buluyosun bizde süt süt ürünü yumurta soya kakao domates patlıcan ıspanak gluten et tahin susam kuruyemişler baharatlar hepsini kestik aldığım vitaminleri süt arttırıcı çayı falan
benbirbebekfilim Tirtilinannesiii süt alerjisinde iplik şeklinde kan olur demişti doktorumuz..diyet yaparsanız bebeğiniz rahat eder merak etmeyin☺️
Duygusuz ruzzzzzz bende o durumdayım suan sadece patates ekmek makarna bulgur pirinç yiyorum bu sekilde kan kesildi şimdi denemelere başladım ne yiyecwksem ayrı ayrı deniyorum üçer gün
Duygusuz ruzzzzzz bide bizde total ıge yüksek degil 0,700 diger ayrı ayrı olan testleri de bekliyoruz bebegim 2. 5 aylık deri testi 6.aydan sonra yapabiliyoruz dedi alerji Dr u