Zzn Kızlar benim dün sol göğsüm birden çok kötü sancılandı bugünde ağrı var baya dayanılcak gibi degil. İnterneten baktım mastit olabilrmiş Bebgim emse bişi olurmu başınıza böyle bişi geldmi hastneye gitmem gerekiyormu
AND-20 Zzn bol pompayla sağın peynir gibi gelir zaten ateş yapabilir öyle olursa direk hastaneye gidin sıcak duş alın masaj yapın geçmesi için bende oldu acıya acıya masaj yapmıştım
elifineylulu Zzn canım bişey isteyip yemediysen ondan da şişe lohusalıkta bende de oldu sancidan yatamiyor ağlıyordum aklıma gelen şeyi yeyince geçti öyle bişey geldi mi başına
Zzn AND-20 peynir gibi degilde masaj yaparak biraz rahatlatıyo bni .ama bebegimi emzirebilrmiyim sizce
elifineylulu Zzn Ben bı cekirdegi görüp sadece eşime arabadayken yavaş gitseydin alırdık dedim ondan bile oldum ertesi gün yiyince göğsüm balon gibi indi sanki aklindan geçirmek yetiyor malesef böyle durumlarda 😐
Klcctugce Zzn En büyük tedavi bebeği sık sık emzirmek. Rahatlamak içinde lahanayı dondurucuya atın biraz soğusun sonra memenize koyun ağrısını acısını alır sizi rahatlatır 😌
Metehan123 Yeni atlattım ben ateyim 40lara dayandı dr.a gittim antibiyotik iğne ve hap kullandım da öyle rahatladım yoksa kendim evde sağdım sıcak suyla masaj yaptım lahana sar dediler sardım nafile