Ecml33 Kızlar aranızda aliexpress den alısveris yapan varmı acaba ödeme sekli nasıl kargo ne kdar sürede geliyor güvenilir mi acaba
Gok_53 Ecml33 kredi kartıyla oluyor , hesap kartı oluyor mu bilmiyorum. Yani 1 aya yakın sürede geliyor gümrükten geçişi falan baya zaman alıyor . En son 3 yıl önce siparişlerim bu yönde gelmişti 😀
xrtalafx Ecml33 önceden 1 ayda geliyodu ama şuan baya geç geliyo fiyatları ucmus bıde kargosu gümrükten gecısı uzun sürüyo
Organikumos Ecml33 aldıklarına ekstra gümrük vergisi ödeyeceğini hesap ederek alırsan daha iyi olur sonra süpriz yaşanıyor 😅 ama güvenilir bir site öyle değişim falanla uğraşmıyorlar ama kusurlu üründe direk para iadesi yapıyor görsel atıyorsun tabi.
Zelisblt Ecml33 eğer fiyatlar uygun diye kanmışsanız hiç bulaşmayın derim, zaten fiyatları baya artmış kargo bedeli var artı gümrük vergisi de artık alınıyor yani hiçbir makuliyeti kalmamış. 5 liralik bişy alsan 15 20 lira gümrük bedeli ödüyorsun
Melek_annesi_06 Ecml33 ben hep Aliexpressten alışveriş yaparım üyeliğim üst seviyede o yüzden daha ucuza alıyorum ama yurtdışındayım onunda etkisi var canım Türkiye yi soruyorsan nasıl olur bilmiyorum 🌷
mermik Ecml33 ben yeni aldım henuz. Sanal kartla aldim. Toam kargosuyla 80 tl tuttu ürün. 25 günde falan geldi ve geldiğinde 17 tl daha ödedim. Bilgisayarıma kılıf almıştım. Turkiyede 180 tl falan daha kötüleri. O yüzden bana karlı gelmisti