Urass78- ACABAAA??? Kizlar bu damlayi kullanip cocugunun uykusu duzene giren varmi acaba.Ben az evvel verdim sonucu merakla bekliyorum bu gec ve sabahi.Eczaci kücuk bebeklere bile veriyoruz çok satıyoruz bu damlayi dedi ama bakalım görcez..
ErenimBalOglum Urass78- biz bay bay melisa ekstresi içeren sıvı damla kullanıyoruz esim nigt damla bulamamış diğerinin faydasını biraz biraz gördük yeni aldık zaten 2 gün oluyor gunde 3 kere 10 damla dedi eczacı
Urass78- Omerinannesi342 doktorum bitkisel oldugunu soylesi okadar zararli seyler verdigimiz mamada var canim ama karar senin ben denemek istedim
Urass78- Tugcerylmzkerem valla eczaci oyle dedi bugun bana2 yasindakine gunde 20 damla dediyse 1 yas gunde 10 ,6 aylikta gunde 5 damladir mantiken bence canim
Meryemtuysuz Oğlum şuan 6 aylık 3 aydan beri kullanıyorum uyku düzeni için değilde uykuya rahat geçmesi için uyumadıkça uykuya direniyor o sırada veriyorum ve çok rahat yatıyor
Urass78- ErenimBalOglum doktor bana yatmadan once 20 damla bi sefrrde dedi oglen uykumuzda hic yok acaba gece 15 gunduz 15 versem nasil olurki coomu gelirki
Muhyuf Urass78- Gündüz için önerilmiyor diye biliyorum ben. 2 buçuk yaşında oğlum 20 damla veriyorum çünkü çocuk uyumuyordu gece 2 oluyor 3 oluyor uyumuyor sonra denedik ilk başta hemen uyuyordu sonra verdiğimizden 1 saat sonra uyumaya başladı uykusu düzene girdi çok şükür akşam 10 da yatıyor sabah 8 de kalkıyor
Urass78- Muhyuf anladim canm ben de faydasini gordum diyebilirim ama daha 2 defa kullandik 2 haftada etkisino gösteriyomus oyle diyolar