esoo Bebeğim 2 ay 22 günlük anne sütüyle besleniyo sadece gece 1 kere mama veriyorum su vermelimiyim?? Nezaman su verilir?
Tosbikim_351218 esoo mama veriyorsan su vermelisin benim bebeğim sadece anne sütü alıyo ona teğmen doğduğu ilk günden beri su veriyorum suyun ne zararı olabilir ki yani kaynatıyorum 5 dk sonra soğuyunca veriyorum
Srpp esoo geçen bi doktorun videosunda dinlemiştim.anne sütüyle besleniyorsa herek yok zaten anne sütü herşeyi karşılıyor. Ama mama veriyorsanız mamadan sonra 1-2çay kaşığı kadar ağzını çalkalamak amacıyla verilebilir demişti.
OsmanTugra35 esoo sadece emiyor olsaydı anne sütünden zaten su ihtiyacını da karşılıyorlar mama olayında da verdikten sonra tekrar emzirmeyi dene derim su iÇin daha çok küçük midesini boşa şişirme canım
Merve_kozz esoo bnde doğduğundan ber veryorum hep anne sütüyle beslendik şimdi gece bir kere mama veriyorum ama suyu hiç kesmedim
Merve_kozz Tosbikim_351218 bnde veriyorum valla agzında süt ve kokusu kalmasın diye hem ılık olumca bagırsaklarını da rahatlatıyor
Tosbikim_351218 Merve_kozz valla ben vermeyenleri hiç anlamıyorum yazık yani suyun yeri ayrı sütün yeri ayrı
Esrakarakus Biz mama ile besleniyoruz ve ben her mamadan sonra mutlaka veriyorum hem tuvalete cıkmasına yardımcı hemde ağzında süt atığı kalmıyor
Karakiz esoo bend3 veriyrm mamadan 1 saat sinra verin ben gunluk veriyrm kaynatiyrm sinra icmiyolar suyu yegenim oyle zirla suyu veriyo yengem damla damla
DefneRana3881 esoo canım ben çoğunlukla mama veriyorum az miktarda anne sütü veriyorum doktorum kakası cıvıksa suya gerek yok dedi Mamadan sonra azcık emzir ağzında mama kalıntısı kalmasın o kadr bence
Merve_kozz Tosbikim_351218 valla benim bebeğim 23 günlük gazı olduğumda karnı agrıdığında azcık sekerli veriyorum cok rahatlatıyor gaz damlaları halt etmiş 😂
Tosbikim_351218 Merve_kozz gaz damlalarında da şeker vardır zaten 😂 evet su içtiklerinde daha rahat gaz çıkarıyorlar
BiciNanaMusi esoo bende sadece gece 1 kere mama veriyorum bazen vermiyorum öyle böyle 4 aylık olduk en başından beri su verenlerdenim bende her gün değil tabi ki ara ara veriyorum silikon kasikla nasil hosuna gidiyor 😊 suyun yerini hicbirsey tutmaz bence
Tosbikim_351218 Bebeminnie valla bence de 😂 düşünsene her gün süt içiyorsun su hiç içmiyorsun olur mu hiç 😂
remzimertinannesi arkadaşlar anne sütünün bi coğu su zaten ki formül mamalarda suyu karsılıyo yeterince.ekstradan su vermek bebeklerin ihriyacını karsıladıgından anne sütü istemsizliği yapıyor yani atıyorum 10 kez emecekken bu rakam 5e düşüyor midesini bosa şişiriyo.ben anne sütüyle besliyorum bazen mama da weriyorum su vermiyorum gayet güzelse çiş kaka yapıyor we cok güzel emiyor