Doga0202 Arkadaşlar rota aşılarını nerede yaptırdınız? Sağlık ocağında yapıyorlar mı, orada da ücretli mi? Doktor kendin de alıp yapabilirsin dedi, eczanede falan satılıyor mu bu damla? 🤔
Sayeninannesi Doga0202 eczaneden alıyorsun sağlık ocağı içiriyor ağızdan alınıyormuş. Kendinden içirebilirsin sanırım
Esmoska Doga0202 ücretli olarak eczaneden alabilirsiniz. Biz ilkini saglik ocağında ikinci doktorda yaptık ağızdan damla veriyorsunuz. Yavas yavaş vermeniz lazım ki dışarı çıkartmayın. İlkinde eczaneden alıp saglik ocağında yaptırabilirsiniz görmüş olursunuz direkt yapmayın isterseniz. Bi de alındıktan sonra yapılması lazım soğukluk derecesi vs var ısınamaması lazım. Bize buz torbasıyla verdiler aşıyı.
Teemo07 Doga0202 Sigorta karşılamadığı için ücretli, tek dozu 350 TL civarı. Damla şeklindeymiş. Doktorum kendiniz de içirebilirsiniz demişti. 2. Ve 4. Aylarda kullanılıyormuş
Prensessannesiyimm Doga0202 Eczanede satılıyor alıp sağlık ocağında yaptırabilirsiniz biz öyle yapmıştım 365 TL idi en son fiyati
Doga0202 Teemo07 teşekkür ederim😊 bebeğim 3 ay 9 günlük ama 2 aylıkken öyle bir damla vermediler, o takıldı şimdi kafama🤔
Mry_21 Doga0202 3. ayda yapılıyo geneşde ılk doz cunku☺️ bizde pazartsi 3 aylık oluyoruz ası randevumuz var rota için 3 ayın ıkıncı haftasını gecırmemenız lazım yaptırcaksanız bılgılınız olsun
Teemo07 Doga0202 Bana kendi doktorum söyledi geçen hafta. Rota ve menenjit aşılarını zamanını sormuştum rota için 2. Ve 4. Ay dedi. Menenjit için de kendim 6. Aydan sonra öneriyorum dedi. 🤷🏻♀️ Siz de bir sorun isterseniz doktorunuza.
Serp-26 Doga0202 canım aşı gibi değil ağızdan veriliyor göz damlaları olurya onun gibi bişey ağızdan içiriliyor özel aşı o ya kendin alcan yada özel doktorlara yaptırcan 25O tl civarı 2 doz oluyor 3 aydan önce ilki 2 Cide 3 aylık sonlarına doğru