Mynameisugu Serap__ yiyiyor canım kofteyide seviyo haftada 3 gun felan yapiyorum tavukta sever et makarna pilav bulgur pilavi cacık meyve atena bunaltı çok seviyor ama ben istiyorum ki sebze corbasi felanda içsin bakalım elbet bie gün içer onuda insallah
Serap__ Mynameisugu Maşallah benim kızda öyle yemek seçmez ama çorba içmiyor özellikle sebze çorbasını öğürüyor bildiğin 😅 bakalım belki bir gün içerler 🤷
Minik_Hanim Mynameisugu çocuklar belli donemlerde severek yedigi seylerden soguyabiliyor. Sizin iyiliginize ısrarcı olmayın demek istedim. Corbaya koydugunuz seyleri tek tek de verebilirsiniz. Keza bas sorunun kabizlik oldugunu soylemissiniz. Yazdigimi bosvermislik olarak algiliyorsaniz siz iyi anneliginize devam edin, zorla yedirin falan. Ben de gideyim çocuğumu az daha bosvereyim.
Mynameisugu Minik_Hanim sizin uslubunuza göre cevap verdim çokta zorunuza gitmesin düzgün bir şekilde soyleyebilirdiniz herşeyi çok bilmişlik yapan insanlara her zaman sınır oluyorum yok illa çorba yemesine herke yokmus bizde biliyoruz sizin kadar herşeyi burda bir öneride bulunulur diye sordum ne yapabilirim çorba yedirmek için sizin verdiğiniz cevaba bakin gerek yokmus ben çocuğumu zorlada yediremiyorum çabalıyorum nasıl geçirebilirim nasıl sevdirebilirim heralde agzina tıkayacak değilim bir anne olarak hiç sulu birşey yemeyip hep diğer türlü beslemek üzüyo sadece anlatabildim mi hanımefendi.
Minik_Hanim Mynameisugu ben size kaba uslupla bisey demedim ama sizin uslubunuza bakılırsa zorla agza corba tikacak bi aplaya benziyosun, kolay gelsin
Mynameisugu zeynnep benim oğlum sulugundan su dışında bisey kabul etmiyor bazen kendi yaptığım meyve sularindan koyuyorum yok bardak istiyo
Mynameisugu Minik_Hanim tabi canım çok kibardınız pardon illa çorba yemesine gerek yok ne demek acaba çok güzel bir üslup mu herşeyi bilmiş tavurlarinizi kendinize saklayin gidin çorba icirmeyin çocuğa ne geliyoda onu yedirin nede olsa illa çorbaya gerek yok demi sizde böyle bir annesiniz işte gerek olmadığını düşünüyorsunuz ben ağzına tıkacak biri olsam zorla yedirirdim post açmazdım hadi şimdi işinize bakin ok.
Eob Mynameisugu merhaba, farklı bir şekilde sunmayı denediniz mi? Farklı bir kasede, bardakta, tabakta. Tamamen sıvı formdaki çorbaları (mercimek, bezelye gibi) bardakta pipetle içirebilirsiniz.
Mynameisugu Eob evet çok düşündüm ya nasıl sevdirebilirim diye farklı düşünceler güzel oluyor bardakta icirmeyi birde deneyeceğim bakalım inşallah içer 😂👍