Arifenaz Kızlar dogum yapalı 3 ay oldu kendimi çok şiş hissediyorum bebegim çok emmiyo dogum kilomu da verdim tamamen ama adet ne zaman olurum birde adet olunca 2 kilo daha gidiyor diyorlar dogrumu
Cheddar Arifenaz kilo değil şişlik iniyor. Vücut yapısı değişir kadından kadına o yüzden bilemeyiz ne zaman olursunuz
Dmt4141 Arifenaz ben oğlum 8 aylıkken oldum ilk. Oğlum şuan 14 aylık olmak üzere 2 ayın üstüne yeni oldum. Doktorum 1 buçuk seneye kadar düzensiz olması normal demişti.
Halimeer Arifenaz al bendende okadr doguk yaptıgım da eski kiloma döndüm normal dogum oğlum beş aylık zayıfım ama karın bölgemde şişkik var ve henüz hiç regl olamadım o yüzdenmidir ki bilemedimm olmak ıstıyorum artık
Turkuazz Adet olana kadar menepoz u yasiyoruz aslinda ates basmasi sislik terleme daraltı falan 6 aylik oldu tam adet gordum ilk defa ayaklarim usudu rahatladim resmen vucut
momofemir Arifenaz merhaba. Ben de sizle tam olarak ayni durumdayim. 3 aylik ,dogum kiloma dondum. Bebegim cok sık emiyor ama…hala olmadım. Ben de adet olmak istiyorum
MinnakAsel Arifenaz kızım 11 aylıkken oldum endişe etmeyin zamanı gelince oluyor ben de birde poliskitikover var ona rağmen kafama takmadım